Benzema a fost exclus din naţionala Franţei. Atacantul va rata EURO 2016

Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid, a fost suspendat din naţionala Franței pe durată nedeterminată, din cauza scandalului de şantaj în care este implicat.

10 dec. 2015, 15:55
Benzema a fost exclus din naţionala Franţei. Atacantul va rata EURO 2016

Noel Le Graet, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, a anunţat joi că atacantul Karim Benzema „nu mai este selecţionabil pentru naţionala Franţei”. Fotbalistul lui Real Madrid este suspendat pe o durată nedeterminată, iar presa franceză scrie că el va lipsi de la turneul final al EURO 2016, care va avea loc vara viitoare, în Franţa.

Citeşte şi Benzema a recunoscut şantajul. Va fi cercetat sub control judiciar, riscă cinci ani de închisoare

În cazul în care situaţia procesului său nu evoluează, Benzema nu va fi selecţionat nici pentru meciul amical din martie, cu Olanda, nici în iunie, pentru EURO 2016. L-am informat pe selecţionerul Didier Deschamps de aceste lucruri”, a spus Le Graet. În cazul în care Benzema va fi găsit vinovat de justiţie, el va fi exclus definitiv din naţionala Franţei.

Citeşte şi Benzema, GEST OFENSATOR la adresa victimelor atentatului de la Paris VIDEO

Karim Benzema este acuzat că l-a şantajat pe colegul său din naţionala Franţei, Mathieu Valbuena, cerând 150.000 euro în schimbul unui filmuleţ în care acesta se afla în ipostaze sexuale cu iubita sa.