Liderul PDL Bacău acuză nereguli în desemnarea delegaților pentru Convenția din martie

Președintele PDL Bacău, Gabriel Berca și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că deși mai sunt doar două săptămâni până la Congresul partidului, lista cu delegați nu a fost transmisă la Centru nici până în acest moment.

RomaniaTV.net
11 mart. 2013, 10:19
Liderul PDL Bacău acuză nereguli în desemnarea delegaților pentru Convenția din martie

„Am mers și eu prin mai multe județe și în mai toate județele care au anunțat că merg cu Vasile Blaga nu se cunoaște lista delegaților, conform deciziilor Consiliului Național de Coordonare. Listele trebuiau trimise la Centru până în acest moment. La Bacău, organizația pe care o conduc eu, am făcut publică lista cu delegații care participă la Convenție și inclusiv membrii care nu sunt de acord cu mine vor participala Convenție”, a spus Berca.

Fostul ministru de Interne și-a mai exprimat îngrijoarrea față de faptul că la Convenție este posibil să participe alți delegați decât cei care asistă la susținerea moțiunilor.

„Am fost în aceste zile în Tulcea, în Vrancea, organizații care au spus că merg pe mâna lui Vasile Blaga și nu sunt cunoscuți cei care merg la Convenție. Susținem o moțiune și ne trezim că la Convenie vin alții. Consiliul Național de Coordonare a stabilit niște criterii foarte clare, nu merge cine vrea președintele”, a afirmat fostul ministru de Interne, pentru Evz.ro.

Gabriel Berca a mai criticat și organizația Constanța, al cărei președinte, Gigi Chiru a anunțat că îl va susține pe Blaga la șefia PDL, spunând că filiala este „anarhică”.