Berca, instalat oficial pe scaunul de la Interne VIDEO

Noul ministru al Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a intrat oficial în pâine. În prezenţa premierului Mihai Răzvan Ungureanu, Berca a fost instalat în funcţie într-o ceremonie organizată la minister, la eveniment participând şi Traian Igaş.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 08:02
Berca, instalat oficial pe scaunul de la Interne VIDEO

Gabriel Berca a declarat în cadrul ceremoniei de instalare în funcţie, că, în opinia sa, MAI este cel mai important minister din Guvernul României, pledând pentru stabilitatea angajaţilor şi pentru restabilirea încrederii populaţiei în aceştia.

„Este momentul să ne demonstrăm că Ministerul Administraţiei şi Internelor este chintesenţa administaţiei publice româneşti. Trebuie să dăm fiecărui angajat al acestui minister încredere, stabilitate şi atunci când condiţiile economine o vor permite, să reuşim să le dăm şi acele elemente financiare care dă această stabilitate tuturur celor care lucrează în MAI, şi mă refer la reprezentanţii din toate comunele, oraşele, administraţiei României în general”, a spus Berca, citat de Mediafax.

Noul ministru a spus că este important să se lucreze în echipă, dar şi că nu va face concesii.  „Sunt convins că echipa Ministerului Administraţiei şi Internelor va performa”, s-a angajat Berca.  Demnitarul a subliniat că este nevoie de mentalităţi noi, de comunicare, de stabilitate.

Gabriel Berca a făcut referire la faptul că Traian Igaş a susţinut că este o perioadă grea pentru România, noul ministrul precizând că oamenii nu se uită cu simpatie către guvernanţi din cauza măsurilor, dar că acestea era necesare şi că au adus stabilitate.

„Este un an electorat, un an dificil. Elementul fundament este să restabilim încrederea populaţiei acolo unde au apărut fisuri în acest minister”, a declarat Gabriel Berca.

„Vreau ca acest minister să fie reprezentat cum se cuvine, ca imagine, experienţă, din punct de vedere financiar. Pentru mine este cel mai important minister din Guvernul României. Sunt oameni în stradă care o duc greu. Sunt angajaţi ai MAI care sunt în nămeţi şi care se implică şi care au demonstrat în aceste zile că sunt capabili să fie aproape de oameni”, a conchis ministrul Internelor, Gabriel Berca.