Bercea în instanţă: De ce să nu fiu cercetat în libertate, pentru că sunt cumătru cu Băsescu?

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, le-a spus, miercuri dimineaţă, magistraţilor Curţii de Apel Craiova, care judecă recursul său la decizia Tribunalului Olt, de menţinere a măsurii arestării, că arestarea sa are la bază motive politice, care ţin de faptul că este "cumătru cu Băsescu".

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 07:59
Bercea în instanţă: De ce să nu fiu cercetat în libertate, pentru că sunt cumătru cu Băsescu?

Magistraţii Tribunalului Olt au respins, în 20 octombrie, cererea lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea de eliberare sub control judiciar, în dosarul în care acesta este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot, iar recursul la această decizie se judecă miercuri la Curtea de Apel Craiova, potrivit Mediafax.

Bercea Mondial a spus, în instanţă, că este arestat politic, pe motiv că este „cumătru cu Băsescu”, el declarându-se convins că magistraţii nu îi vor admite cererea de eliberare sub control judiciar.

„Vreau sa spun şi eu ceva, mai ales că este presă în sală: dacă victima a declarat în judecătorului şi în faţa presei că nu l-am tăiat eu, atunci eu de ce sunt arestat? Vă spun eu: politic. Sunt unii care au făcut evaziune şi alte fapte grave şi sunt cercetaţi în libertate, iar eu, care nu am antecedente, de ce să nu fiu cercetat în libertate, pentru că sunt cumătru cu Băsescu? Ştiu că nu-mi admiteţi cererea, dar vreau sa mă credeţi că nu sunt vinovat. Ştiu că nu o să mă puneţi în libertate pentru că probabil nu vrea procurorul sau că vin alegerile”, a spus Anghel.

Sandu Anghel a fost arestat preventiv în 20 februarie, într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.


loading...