Bercea Mondial, mutat într-o închisoare cu regim semideschis

Bercea Mondial, condamnat în 2014 la închisoare cu executare pentru tentativă de omor, a fost mutat de la Penitenciarul din Craiova, într-o închisoare cu regim semideschis din Drobeta Turnu Severin.

05 sept. 2016, 11:59
Bercea Mondial, mutat într-o închisoare cu regim semideschis

Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial a fost condamnat în anul 2014 de Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie la opt ani şi nouă luni de închisoare cu executare pentru tentativă de omor. Interlopul şi-a înjunghiat un nepot într-un bar.

Bercea Mondial a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă din Craiova. Interlopul a cerut magistraţilor să fie mutat la o închisoare cu regim semideschis. Cererea a fost acceptată de Judecătoria Craiova, iar Anghel Sandu a fost mutat la Penitenciarul Vânjuleţ din Drobeta Turnu Severin, transmite adevarul.ro.

Membri ai familiei lui Bercea Mondial au fost cercetaţi de Poliţia Olt în aproximativ 120 de dosare penale în ultimii cinci ani, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei, iar, în prezent, mai sunt pe rol şase dosare penale pe numele interlopului.

CITEŞTE ŞI: Fratele lui Bercea Mondial, sub control judiciar