Bercea Mondial a intrat cu toporul în barul în care şi-a înjunghiat nepotul

Detalii şocante despre cum a decurs incidentul care a avut loc anul trecut, când Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi-a înjunghiat nepotul. În motivarea sentinţei de condamnare, judecătorii arată că Bercea Mondial a intrat înarmat cu un cuţit şi un topor în barul în care l-a înjunghiat pe nepot, iar cele 20 de persoane care se aflau în local au vrut să sară pe geam de frica interlopului.

RomaniaTV.net
24 mart. 2012, 09:03
Bercea Mondial a intrat cu toporul în barul în care şi-a înjunghiat nepotul

Potrivit motivării judecătorilor Tribunalului Olt, în seara de 17 februarie 2011, Ionuţ Anghel, zis „Mercedes”, se afla împreună cu fratele şi verii săi Anghel Marin Bercea, Anghel Ion, zis „Barosanu”, şi Anghel Cătălin, zis „Patronică”, în localul cunoscut sub numele de „Cabana” din localitatea Drăgăneşti Olt ce aparţine SC Stel Fluor SRL şi funcţionează la etajul unui imobil proprietate a interlopului, unde jucau biliard, informează Mediafax.

„Cunoscând această împrejurare şi pe fondul unor relaţii anterioare tensionate cu familia părţii vătămate, inculpatul Anghel Sandu s-a înarmat cu un topor şi cu un cuţit şi, împreună cu fiul său Anghel Florin, s-a deplasat la localul amintit anterior. Ajungând aici, inculpatul Anghel Sandu a lovit cu toporul uşa de acces în clădire apoi a urcat la etajul acesteia, unde se afla barul propriu-zis şi, observând victima, i s-a adresat cu un ton ameninţător: „Ia zi, Mercedes?”, astfel că cei ce însoţeau victima au fugit de teama inculpatului la fel procedând şi victima, care însă a fost oprită la uşa de acces de către inculpatul Anghel Florin, în timp ce inculpatul Anghel Sandu i-a aplicat cu cuţitul o lovitură la nivelul hemitoracelui drept”, se precizează în motivarea judecătorilor.

Potrivit aceleiaşi surse, Bercea şi fiul lui au îmbrâncit victima pe scări, moment în care, dându-şi seama că totuşi starea victimei se agrava, au abandonat locul faptei, urcându-se în autoturism şi plecând spre municipiui Slatina.

„Partea vătămată a fost apoi condusă de verii săi Anghel lonuţ, zis „Moţi” şi Anghel Ion zis „Barosanu” la Spitalul din municipiul Caracal, unde a fost consultat şi s-a stabilit diagnosticul „plagă prin tăiere hemitorace drept de cinci centimetri”, se mai arată în motivarea judecătorilor.

Victima a fost internată apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova la secţia Chirurgie toracică apoi transferată la ATI.

După agresiune, Anghel Sandu a părăsit locul faptei, fiind căutat de organele de poliţie, fiind găsit în seara de 19 februarie 2011 în Bucureşti, la locuinţa unui bărbat.

Bercea Mondial a fost condamnat la şapte ani şi şase luni de închisoare, fiul lui a primit şapte ani de închisoare, iar soţia lui Anghel Sandu a fost condamnată la trei ani cu suspendare.