Bercea Mondial află unde îşi va petrece Revelionul

Bercea Mondial va afla în cursul zilei de miercuri dacă va petrece Revelionul acasă, cu familia, sau va rămâne în continuare în arest preventiv. Curtea de Apel Craiova judecă recursul procurorilor la decizia de punere în libertate a interlopului.

RomaniaTV.net
28 dec. 2011, 07:48
Bercea Mondial află unde îşi va petrece Revelionul

Instanţa va hotărî în cursul zilei de miercuri dacă Bercea va fi sau nu pus în libertate.

Bercea a fost dus cu o dubă a penitenciarului de Maximă Siguranţă la Curtea de Apel Craiova pentru judecarea recursului, iar judecătorii vor hotărî dacă se va întoarce sau nu în arest.

Săptămâna trecută, judecătorii tribunalului Olt au hotărât eliberarea lui Bercea Mondial prin înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu interdicţia de a părăsi localitatea, însă procurorii au făcut recurs.

Hotărârea judecătorilor este motivată de faptul că ei au considerat că Bercea nu mai prezintă pericol social şi că nu mai poate influenţa martorii, însă procurorii nu au fost de aceaşi părere.

Este pentru a patra oară când judecătorii Tribunalului Olt hotărăsc eliberarea lui Bercea, iar procurorii se opun deciziei.

În cazul în care Instanţa admite miercuri recursul, Bercea se va întoarce în penitenciar. În caz contrar, el ar putea fi eliberat miercuri seara şi cercetat în stare de libertate.