Bercea Mondial a fost eliberat condiţionat

Publicat: Vineri, 08 Februarie 2019 14:06 // Actualizat: Vineri, 08 Februarie 2019 17:08 // Sursa: romaniatv.net

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, personajul ajuns în atenţia presei prin prisma legăturilor sale din lumea politică şi nu numai, este liber. Magistraţii Tribunalulului Mehedinţi au decis ca Bercea Mondial să fie eliberat condiţionat.

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost eliberat condiţionat vineri după-amiază din Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, în urma deciziei luate de Tribunalul Mehedinţi.

Bercea Mondial, pe numele real Sandu Anghel, a fost încarcerat în 2011, după ce şi-a înjunghiat un nepot, un fiu al fratelui său, în acest caz primind o primă condamnare de 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat, majorată la 8 ani şi 9 luni de ultima instanţă.

În anii următori au venit şi altele, din zecile de dosare aflate de-a lungul vremii în cercetare câteva ajungând în instanţă. Astfel, în 2013 Sandu Anghel a fost condamnat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, iar în 2015, pentru mituirea unui gardian al Penitenciarului Colibaşi.

Un alt dosar se află în prezent pe rol la Tribunalul Olt şi îl vizează pe el şi pe un nepot al său, împreună, aceştia atacând cu maşina şi înjunghiind un fost viceprimar şi o altă persoană. La sfârşitul anului trecut, Judecătoria Drobeta Turnu-Severin a pronunţat o decizie favorabilă lui Bercea Mondial în privinţa eliberării sale condiţionate, însă procurorii au atacat-o. Cererea procurorilor a fost respinsă de Tribunalul Mehedinţi, magistraţii menţinând senţinta de eliberare condiţionată a lui Sandu Anghel. 

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bercea Mondial Bercea Mondial eliberat condiţionat Sandu Anghel
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7480
RON
19 Feb
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H