Bercea Mondial, eliberat! Interlopul a executat mai puţin de doi ani dintr-o pedeapsă de aproape 14!

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, condamnat în octombrie 2020 la 13 ani şi 272 de zile de închisoare pentru tentativă de omor asupra unui fost viceprimar al municipiului Slatina, va fi eliberat condiţionat, a decis Tribunalul Mehedinţi.

11 mart. 2022, 09:45
Bercea Mondial, eliberat! Interlopul a executat mai puţin de doi ani dintr-o pedeapsă de aproape 14!
Bercea Mondial, eliberat! Interlopul a executat mai puţin de doi ani dintr-o pedeapsă de aproape 14

Bercea Mondial, eliberat! Interlopul a executat mai puţin de doi ani dintr-o pedeapsă de aproape 14! Tribunalul Mehedinţi a admis cererea lui Sandu Anghel de eliberare condiţionată, iar decizia este definitivă.

Bercea Mondial, eliberat! Interlopul a executat mai puţin de doi ani dintr-o pedeapsă de aproape 14!

„Admite contestaţia formulată de condamnatul Anghel Sandu, împotriva sentinţei penale nr. 71/18.01.2022, pronunţată de Judecătoria Dr. Tr. Severin, în dosarul cu numărul 10989/225/2021. Desfiinţează parţial sentinţa penală atacată în sensul că: Admite cererea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Anghel Sandu. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Anghel Sandu din executarea pedepsei de un 13 ani şi 272 zile închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 130/2020, a Tribunalului Mehedinţi. Dispune punerea în libertate a condamnatului Anghel Sandu de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 198/2020, emis de Tribunalul Mehedinţi, dacă nu este arestat în altă cauză (…) Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, azi 10 Martie 2022, la sediul Tribunalului Mehedinţi”, a decis instanța.

Mircea Nebunu, live de la o nuntă la care a fost naș în Italia. Interlopul este dat în urmărire internațională VIDEO

Curtea de Apel Craiova a decis în octombrie 2020 condamnarea definitivă a lui Sandu Anghel la 13 ani şi 272 de zile de închisoare pentru o tentativă la omor săvârşită în anul 2009 împotriva unui fost viceprimar al municipiului Slatina, Valeriu Matei, instanţa craioveană menţinând decizia instanţei de fond, Tribunalul Olt, dată în 2019.

Bebino, interlopul „măcelărit” cu săbiile, susţine că s-a îmbolnăvit după gratii. A fost eliberat şi este cercetat sub control judiciar!

Bercea Mondial a mai fost condamnat definitiv la închisoare în 2014, pentru 8 ani şi 9 luni, după ce în anul 2011 l-a înjunghiat pe unul dintre nepoţi, fiind eliberat condiţionat în februarie 2019. El a fost judecat în acest dosar în stare de arest preventiv, fiind încarcerat încă din 2011.

Un alt dosar în care Sandu Anghel este inculpat, de această dată pentru infracţiuni economice, (constituirea unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani) se judecă pe fond la Tribunalul Olt.