Bercea Mondial, obligat să înveţe o meserie după eliberarea condiţionată

Publicat: Duminică, 10 Februarie 2019 09:18 // Actualizat: Duminică, 10 Februarie 2019 09:18 // Sursa: romaniatv.net

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, are mai multe obligații de îndeplinit după eliberare, anunţă România TV.

Magistrații i-au impus lui Bercea Mondial să urmeze un curs de calificare profesională și îi interzic să dețină orice categorie de armă.

Tribunalul Mehedinţi a respins contestaţia procurorilor şi a menţinut decizia de eliberare dată în cazul lui Bercea Mondial în decembrie 2018 de Judecătoria Drobeta Turnu Severin. Temutul interlop mai avea de executat doi ani şi şapte luni de închisoare dintr-o condamnare de 8 ani şi 9 luni, primită pentru omor calificat, el fiind acuzat că în anul 2011 şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi.

Potrivit deciziei Judecătoriei, până în septembrie 2021, Bercea Mondial se va afla sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Olt, timp în care interlopul trebuie să urmeze un curs de calificare profesională și să respecte anumite obligații. Printre acestea, se numără și aceea de a nu se apropia de vreo armă.

“În baza art. 101 alin. 2 lit. a din C.p. Impune condamnatului să urmeze un curs de calificare profesională. În baza art. 101 alin. 2 lit. g din C.p. Impune condamnatului să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. Măsurile de supraveghere şi obligaţia de a urme un curs de calificare profesională se vor executa de la data liberării, pe o perioadă egală cu o treime din durata termenului de supraveghere, potrivit art. . 101 alin. 5 teza I din C.p.. Obligaţia de a nu deţine, a nu folosi şi a nu purta nicio categorie de arme se va executa pe toată durata termenului de supraveghere potrivit art. 101 alin. 5 teza II din C.p… ”.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bercea Mondial Sandu Anghel
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 feb 14:00
Răspunde | Votează email 0 email
un oarecare
Pai Bercea asta sa invete meserie de la "clanul Basescu"! Atunci va sti cum sa furi si sa fi protejat de SRI si procurori!
1
EUR
4.7223
RON
25 Jun
noapte 20 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H