Bercea Mondial susţine că are probe că banii săi au ajuns la Traian Băsescu

Celebrul interlop Bercea Mondial susţine că are noi filmări, probe care să ateste că sume mari de bani au ajuns chiar la preşedintele Traian Băsescu. Bercea vrea să facă un denunţ împotriva preşedintelui, informează România TV.

19 dec. 2014, 12:07
Bercea Mondial susţine că are probe că banii săi au ajuns la Traian Băsescu

„Mai sunt alte tranşe de bani pentru alte dosare din 2010”, a declarat Bercea evitând însă să spună despre ce sume şi ce dosare este vorba.

Bercea susţine că banii au ajuns la preşedinte. „Au ajuns la Traian Băsescu. O să facem denunţul. Foarte mari şi foarte multe după ce iese Traian Băsescu de la preşedinţie. Mi-au arestat copiii la domiciliu ca să nu mai vină la presă să vorbească. Avem probe. Probe, filmări”, a mai spus Sandu Anghel.

Pavel Abraham, avocatul familiei lui Bercea Mondial, a anunţat vineri dimineaţă că va solicita în instanţă audierea lui Traian Băsescu, în procesul pe care clientul său îl are cu fratele actualului preşedinte.”Am propus audierea domnului Anghel, zis Bercea Mondial, a soţiei domnului Mircea Băsescu şi a domnului Traian Băsescu. Am mai propus o probă de conducere în teren, pentru a identifica persoana care a verificat banii”, a declarat Pavel Abraham, pentru România TV.

Tot vineri dimineaţa a avut loc o întâlnire foarte importantă la Tribunalul Constanţa, Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, fiind adusă din arest la domiciliu, în timp ce într-o dubă au fost aduşi aproape toţi membrii familiei sale, între care mama, fratele şi soţul ei.

Mircea Băsescu s-a prezentat şi el vineri dimineaţa la Tribunalul Constanţa, el fiind luat de avocatul său de acasă, acolo unde se află în arest la domiciliu. Fratele preşedintelui este parte vătămată în procesul de vineri.