Bercea Mondial va fi cercetat în continuare în arest

Bercea Mondial va fi cercetat în continuare în arest, după ce Curtea de Apel Craiova a respins, miercuri, recursul formulat de acesta la decizia Tribunalului Olt de respingere a cererii de eliberarea sub control judiciar, în dosarul în care Sandu Anghel este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 13:29
Bercea Mondial va fi cercetat în continuare în arest

Potrivit expertului de Relaţii Publice de la Curtea de Apel Craiova, Liviu Mândrilă, în şedinţa de miercuri judecătorii au respins recursul formulat de Sandu Anghel la decizia Tribunalului Olt de cercetare a acestuia în continuare în stare de arest.

Magistraţii Tribunalului Olt au respins, în 20 octombrie, cererea lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea de eliberare sub control judiciar, în dosarul în care acesta este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot.

Miercuri dimineaţă, Sandu Anghel a spus, în instanţă, că este arestat politic, pe motiv că este „cumătru cu Băsescu”, el declarându-se convins că magistraţii nu îi vor admite cererea de eliberare sub control judiciar.


loading...