Bercea Mondial a fost eliberat sub control judiciar

Magistraţii Tribunalului Olt au decis că Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, poate fi pus în libertate şi nu are voie să părăsească localitatea.

RomaniaTV.net
05 dec. 2011, 13:48
Bercea Mondial a fost eliberat sub control judiciar

Magistraţii au hotărât că Bercea nu mai reprezintă pericol social şi poate fi judecat în stare de libertate, iar „detenţia preventivă a inculpatului apare ca fiind excesivă”, potrivit romanialibera.ro.  Decizia poate fi atacată cu recurs.

Bercea Mondial se află acum arestat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova. Pe durata măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea Slatina, Bercea Mondial este obligat să se prezinte la Tribunalul Olt ori de câte ori este chemat, să se prezinte la organul de poliţie ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme, să nu se deplaseze la spectacolele sportive şi culturale de pe raza localităţii Slatina, să nu se apropie de persoana vătămată şi nici de martorii din proces.

Sandu Anghel a fost arestat preventiv în 20 februarie, într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

În aprilie, Bercea Mondial a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor.