Berceanu: Nu sunt adeptul remanierilor dese

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat că nu este adeptul remanierilor guvernamentale dese şi a arătat că remanierea depinde de primul ministru.

RomaniaTV.net
28 oct. 2011, 11:38
Berceanu: Nu sunt adeptul remanierilor dese

„Până la urmă, primul ministru este cel care ştie cum funcţionează Guvernul, echipa, chiar, uneori, se poate face schimbarea nu pentru că un ministru nu a dat randament, ci pentru că ar putea urma o etapă în care ministerul să fie condus de altă persoană. E ca la fotbal, antrenorul poate schimba şi pentru a păstra liber şi neaccidentat un jucător la următorul meci”, a declarat Radu Berceanu pentru MEDIAFAX.

Fostul ministru al Transporturilor a precizat că o remaniere a Guvernului „depinde de primul ministru şi, bineînţeles, premierul, oricare ar fi el, trebuie să discute cu preşedintele, oricare ar fi el”.

„Nu sunt adeptul remanierilor dese, care fac eventual subiecte de presă sau sunt pentru mulţumirea unora”, a adăugat Radu Berceanu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la TVR 1, răspunzând unei întrebări, că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu remanierea, menţionând că premierul se va pronunţa, fiind mandatat deja de partid să analizeze problema, şeful statului adăugând: „Să treacă Fondul”.