Berea Albacher este fabricată cu cele mai noi tehnologii

Fabrica Albacher este una dintre puținele din lume care produc integral bere folosind doar procese de microfiltrare la rece, fără niciun tratament chimic sau termic al berii.

RomaniaTV.net
12 apr. 2017, 13:52
Berea Albacher este fabricată cu cele mai noi tehnologii

Berea Albacher este produsă de Romaqua Group în fabrica de la Sebeș, de 9 ani. Fabrica Albacher înglobează cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial, fiind singura fabrică din România care folosește microfiltrare pe tot fluxul de producție. Procesele comune fabricilor de bere din România au fost excluse din proiectul Romaqua. Nu se folosesc filtrarea prin kieselgur, pasteurizarea și stabilizarea prin PVPP sau Silicagel. S-a optat din start pentru o tehnologie ultramodernă: fabrica Albacher este una dintre puținele din lume care produc integral bere fără kieselgur si pasteurizare. Sunt utilizate doar procese de microfiltrare la rece, fără niciun tratament chimic sau termic al berii. Stabilizarea se face prin filtrare prin agaroza, extract din alga agar-agar, o tehnologie ultramodernă, ecologică și fără reziduuri.

Albacher este o bere din categoria premium, produsă exclusiv din ingrediente naturale. Realizată conform unei reţete tradiţionale, berea Albacher are un caracter unic şi distinct, exprimat printr-un gust pur şi o aromă naturală perfect echilibrată. Albacher este o bere uşoară pe care o savurezi oricând cu plăcere. Datorită fermentării la temperaturi joase (sub 4°C) dioxidul de carbon este persistent, berea menţinându-şi prospeţimea şi perlajul un timp îndelungat şi după deschidere.

Anul trecut, Albacher Premium 0,66l a primit distincția Gold Award în cadrul renumitei competiții internaționale World Selection 2016, organizată de Monde Selection Belgia. Fabrica de bere Albacher din Sebeş – Lancrăm este rezultatul unei investiții de aproape 50 de milioane de euro.