Berea ne poate îmbolnăvi grav. Ce sortimente din această băutură sunt cele mai periculoase

Mare atenţie la bere. Multe dintre sortimentele din România sunt făcute cu ingrediente periculoase care ne pot îmbolnăvi grav. Cel mai mare pericol este toxicitatea chimică. 

28 aug. 2016, 09:41
Berea ne poate îmbolnăvi grav. Ce sortimente din această băutură sunt cele mai periculoase

Berea este una dintre cele mai populare băuturi din ţara noastră, iar oferta este una variată, informează România TV. Se găseşte bere cu arome, blondă, brună sau nefiltrată. Specialiştii spun că unele dintre aceste sortimente de bere conţin substanţe care ne pot îmbolnăvi grav. 

Citeşte şi Cererea de bere a depăşit aşteptările în acest an:”Am importat 15 milioane doze pentru bere ca să facem faţă cererii”

Marile companii producătoare de bere, potrivit riseproject.ro, nu folosesc doar ingrediente naturale. Concret, berea conţine aditivi şi enzime industriale, care printre altele pot cauza dureri cumplite de cap. 

Cea mai mare problemă rămâne toxicitatea chimică. Asta înseamnă că unele ingrediente ale berii, neoficial, ne pot intoxica chimic şi ne pot distruge sănătatea. În plus, berile cu arome ar fi mult mai dăunătoare ca berile obişnuite, care nu sunt atât de aromate şi de îndulcite.