Berlusconi face încă o gafă la proces

Silvio Berlusconi a gafat din nou. De data aceasta, la judecarea dosarului de corupţie în care este acuzat că ar fi mituit un avocat britanic în anii '90. Fostul premier a declarat că procesul este o pierdere de vreme şi că "i-a fost greu să rămână treaz" în sala de tribunal.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 10:14
Berlusconi face încă o gafă la proces

Fostul premier italian este acuzat că i-ar fi dat 600.000 de dolari avocatului David Mills pentru ca acesta să mintă în mai multe procese împotriva sa, în anii 1990. Berlusconi a încercat să boicoteze mărturia lui Mills, dar fără succes.

„În afara faptului clar că acest proces este o harababură, există o hotărâre persistentă de a se merge înainte cu procedurile pentru a se ajunge, practic, nicăieri. Toate persoanele implicate, unele, plătite de către contribuabilul italian, altele de mine însumi, nu se află aici decât pentru a-şi pierde timpul”, a declarat Berlusconi la ieşirea din tribunal.

Mai mult, în momentul în care un jurnalist l-a întrebat pe Berluscono dacă s-a plictisit tare în sala de judecată, acesta a răspuns senin „Mi-a fost extrem de dificil să rămân treaz”.

Berlusconi a acuzat în repetate rânduri magistraţii că îl persecută din motive pur politice.