Amănunte picante de la petrecerile lui Berlusconi. Vezi cât costa o animatoare

O tânără manechin de origine marocană, citată ca martor în procesul intentat lui Silvio Berlusconi, a oferit detalii despre petrecerile pe care le organiza fostul premier italian.

RomaniaTV.net
16 apr. 2012, 14:52
Amănunte  picante de la petrecerile lui Berlusconi. Vezi cât costa o animatoare

Tânăra maghrebiană Imane Fadil a explicat cum a fost invitată de Silvio Berlusconi în camera sa din reşedinţa de la Arcore, fostul premier spunându-i: „Nu vă supăraţi, vă invit să luaţi un plic în care sunt patru bancnote de câte 500 de euro„.

Conform presei italiene, tânăra a descris şi modul în care două dame de companie, una fiind Nicole Minetti – fosta dentistă a lui Silvio Berlusconi – au făcut strip-tease în faţa fostului prim-ministru al Italiei.

Imane Fadil susţine că a fost supusă presiunilor pentru a participa la petrecerile fostului premier italian în perioada mai – iunie 2011.

Silvio Berlusconi este acuzat că a oferit bani pentru prestaţiile sexuale ale tinerei marocane Karima El Mahroug, alias „Ruby”, în perioada februarie – mai 2010, în timp ce dama de companie era încă minoră.

Fostul premier este acuzat şi de abuz de funcţie pentru că a intervenit la poliţie pentru eliberarea adolescentei Ruby, care fusese reţinută pentru furt.