Berni Szocs e în stare de şoc după moartea Valeriei Borza la 29 de ani. Se teme să nu fie şi ea contaminată

Cea mai bună sportivă bistriţeană din anul 2013, jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs, e afectată serios de moartea coechipierei sale de la Lille, Valeria Borza, cu care era bună prietenă. Potrivit site-ului sportulbistritean.ro, cei care au luat legătura cu Berni spun că aceasta plânge non stop şi că e speriată să nu fie contaminată şi ea cu aceeaşi bacterie care i-a provocat Valeriei meningita.

20 dec. 2013, 09:53
Berni Szocs e în stare de şoc după moartea Valeriei Borza la 29 de ani. Se teme să nu fie şi ea contaminată

În vara acestui an, Bernadette Szocs s-a transferat în Franţa, la o echipă de prima ligă din Lille. Potrivit site-ului sportulbistritean.ro, transferul a fost intermediat de Valeria Borza, care juca acolo de câţiva ani. Berni şi Valeria se cunoşteau de la Bistriţa, dar şi de la loturile naţionale, chiar dacă diferenţa de vârstă dintre ele este de 10 ani.

Antrenorii bistriţeni de tenis de masă au luat legătura cu Bernadette Szocs şi cu fratele ei Hunor Szocs. Ei spun că Berni a fost de urgenţă la un control medical şi că în proporţie de 99 la sută nu are nici o legătură cu bacteriile care au provocat moartea Valeriei Borza. Pentru orice eventualitate, a început un tratament cu antibiotice şi în următoarele două zile va fi sub observaţia medicilor. Nu a fost internată în spital, dar i s-a recomandat să rămână în oraş„, se mai arată în Sportul Bistriţean.

Jucătoarea de tenis Valeria Borza, în vârstă de 29 de ani, legitimată la echipa franceză Lys-lez-Lannoy, a încetat din viaţă, joi seară, din cauza unei meningite bacteriene. Originară din Caransebeş, Valeria a jucat timp de 5 ani la CSM Bistriţa şi ieri se îndrepta spre un autobuz care urma să o ducă spre aeroportul din Charleroi pentru a veni în România.

Jucătoarea a acuzat dureri de cap extrem de puternice, a fost transportată la spitalul din Roubaix, unde a fost dusă la secţia de reanimare, dar a intrat rapid în comă. Diagnosticată cu meningită bacteriană, Valeria Borza a încetat din viaţă la ora 18.15.

Citeşte şi DOLIU în sportul românesc. O jucătoare de tenis de masă A MURIT SUBIT, la doar 29 de ani