Bernie Ecclestone se căsătoreşte pentru a treia oară. Cine este aleasa magnatului de 81 de ani

Administratorul drepturilor comerciale ale F1, Bernie Ecclestone (81 de ani), a anunţat că s-a logodit cu avocata braziliană în vârstă de 36 de ani Fabiana Flosi şi că logodna nu va fi una de lungă durată, ei urmând să stabilească în curând detaliile căsătoriei.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 16:51
Bernie Ecclestone se căsătoreşte pentru a treia oară. Cine este aleasa magnatului de 81 de ani

„Ne-am logodit şi nu va fi o logodnă de lungă durată. Suntem foarte fericiţi şi acum singura întrebare este «când» ne vom căsători, nu «dacă», deşi încă nu am stabilit timpul sau locul. Ne înţelegem extraordinar de bine. Suntem împreună de doi ani şi ceea ce face relaţia să funcţioneze este faptul că Fabiana are un simţ al umorului dezvoltat. Iar atunci când locuieşti cu mine trebuie să ai simţul umorului. Deşi trebuie să spun că nu creez niciun fel de problemă acasă şi că în opinia mea este norocoasă că mă are”, a declarat Ecclestone, informează Daily Mail.

El a glumit în privinţa cererii în căsătorie, spunând că nu a fost necesar să stea în genunchi, având în vedere faptul că logodnica sa este mai înaltă decât el.

Bernie Ecclestone şi Fabiana s-au cunoscut în 2009, la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, unde femeia era prezentă în calitate de vicepreşedinte de marketing.

Ecclestone a mai fost căsătorit de două ori, mai întâi în anii ’50, cu Ivy Bamford, cu care are o fiică (Deborah), iar apoi timp de 24 de ani (1985-2009) cu Slavica Radic, cu care are două fete (Tamara şi Petra).