Beţie între beizadele: Doi tineri din Baia Mare, răniţi după ce au băgat bolidul în stâlp VIDEO

Un accident de maşină s-a produs după o noapte de beţie într-un club din Baia Mare. Doi tineri, între care unul nu avea permis de conducere, s-au urcat beţi în maşină, iar cel fără permis s-a aşezat la volanul maşinii care îi aparţinea celuilat tânăr şi a băgat-o în stâlp.

RomaniaTV.net
26 apr. 2013, 15:02
Beţie între beizadele: Doi tineri din Baia Mare, răniţi după ce au băgat bolidul în stâlp VIDEO

Pe bancheta din spate se afla fiul unui important om de afaceri din oraş, iar la volan era prietenul său, care nu avea permis de conducere. Acesta a intrat cu bolidul de lux intr-un stâlp de electricitate. Amândoi au fost răniţi, iar maşina grav avariată în partea din faţă.

Fiul omului de afaceri susţine că nu a ştiut că prietenul său nu are permis de conducere. Andrei Bonte, agent principal de poliţie de la SPR Baia Mare a explicat că atunci „când a ajuns la intersecţia Bulevardului Republicii, pe fondul consumul de alcool, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un stâlp de iluminat public. Se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,69 mg per litru alcool pur în aerul expirat”.

Tânărul de bani gata s-a supărat când poliţistul l-a întrebat dacă ştia că prietenul lui nu are permis de conducere. Beizadeaua s-a certat cu poliţistul, a fost obraznic cu el şi i-a adresat injurii.

Tânărului care conducea maşina în stare de ebrietate şi fără permis de conducere i se va întocmi dosar penal. Atât el, cât şi prietenul fără permis pe care l-a lăsat să îi conducă maşina au ajuns la spital, fiind răniţi în urma accidentului.