Beţivul din bloc, coborât cu macaraua

A încurcat liftul cu ghena de gunoi! Este vorba de un bărbat din Capitală care, după ce a băut bine toată noaptea la o petrecere, a vrut să plece cu liftul din bloc. DIn nefericire, a nimerit la ghenă şi a căzut între etajele blocului! A fost nevoie de intervenţia pompierilor ca acesta să fie salvat.

RomaniaTV.net
29 feb. 2016, 11:18
Beţivul din bloc, coborât cu macaraua

Un bărbat care a băut prea mult la o petrecere a vrut să plece acasă, însă a încurcat liftul cu ghena de gunoi astfel că a căzut între etaje. Totul s-a petrecut într-un bloc din Sectorul 4.

„A fost o petrecere si a baut mai mult, l-a dat afara si probabil in loc sa coboare cu liftul a intrat la ghena de gunoi si de acolo a cazut pe o terasa”, a povestit un vecin.

Bărbatul a căzut 5 metri în gol şi nu s-a mai putut ridica. Astfel a petrecut toată noaptea acolo. Norocul bărbatului de 60 de ani a fost o tânără care l-a auzit bătând într-un fier. Ea a chemat pompierii sâ îl scoată de acolo.

Pompierii au avut nevoie de o macara ca să îl scoată pe bărbat. În căzăturâ bărbatul s-a lovit destul de serios şi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri.