Betty Salam a spus adevărul despre relația cu Roxana Dobre: „Mi s-a activat aşa, deodată. Eram foarte nervoasă”

În cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, Betty Salam a reușit să atragă atenția tuturor, cu declarațiile sale legate de relația pe care o are cu soția tatălui ei, Roxana Dobre.

09 iul. 2022, 19:14
Betty Salam a spus adevărul despre relația cu Roxana Dobre: „Mi s-a activat aşa, deodată. Eram foarte nervoasă”

Întrebată care este, de fapt, relația pe care o are cu Roxana Dobre, soția tatălui ei, tânăra artista a decis să spună adevărul, punând astfel capăt unor zvonuri mai vechi.

Betty Salam recunoaște ce fel de relație are cu Roxana Dobre

După ce prima soție a lui Florin Salam, Ștefania, a murit de cancer, manelistul și-a refăcut viața cu Roxana Dobre, cea pe care a luat-o de curând de soție. Cei doi au trei copii împreună.

Deși s-a zvonit că ele nu se înțeleg deloc, situația stă cu totul diferit. Betty Stoian declară că nu are nimic cu Roxana Dobre, ba chiar s-au pupat pe gură la nuntă. Ele sunt cele mai bune prietene și se vizitează constant.

Citește și: Betty Salam demostrează că nu este „fată cuminte”: „Am fost atrasă de o femeie”

„Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce.

Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene. O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră”, a declarat Betty Salam, în emisiunea lui Adiță Voicu.

Betty, fiica lui Florin Salam, momente grele după moartea mamei sale

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a trecut prin momente grele după moartea mamei sale. Evenimentul trist i-a afectat starea psihică și s-a luptat ani de zile cu anxietatea.

„De la întâmplările mele din copilărie, prin ce am trecut cu mama mea și abia acum s-a activat…să spun așa! Aveam foarte mulți nervi, eram foarte stresată, oamenii nu înțelegeau de ce sunt așa. Nu știu cum s-a întâmplat, aseară am adormit la 23:30 după trei ani. Nu cred că am trecut peste, doar am învățat eu să o controlez. Am fost și la psiholog demult. Atunci nu știam că am probleme cu anxietatea. Nici nu știam că există anxietate.

Citește și: Betty Salam şi-a pus silicoane. Cum se simte după intervenţie: „Mă doare tot corpul!” VIDEO

Mi s-a activat așa o dată. Cred că o aveam de foarte multă vreme, dar abia acum am conștientizat. Atunci când conștientizezi e mult mai rău, cred. Oricum, am învățat să o controlez. Încerc să-mi fac ocupație. De exemplu, când ai o perioadă din asta în care treci prin anxietate, tu poți să ai cei mai mișto oameni lângă tine că tu nu vezi”, a declarat Betty Vișănescu la Antena Stars, potrivit Spynews.