Betty Salam demostrează că nu este „fată cuminte”: „Am fost atrasă de o femeie”

În cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, Betty Salam a reușit să atragă atenția tuturor, cu declarațiile pe care le-a făcut. Artista a dezvăluit mai multe amănunte despre viața ei intimă.

09 iul. 2022, 16:58
Betty Salam demostrează că nu este „fată cuminte”: „Am fost atrasă de o femeie”

Întrebată dacă a fost vreodată atrasă de vreo femeie, Betty Salam, care este într-o relație cu partenerul ei de viață, Cătălin Vișănescu, și împreună au și un copil, a dat un răspuns la care nimeni nu se aștepta.

Betty Salam demonstrează că nu este „fată cuminte”. Artista recunoaște că a fost atrasă de o femeie

Betty:

Da, am fost atrasă de o femeie. Dar am rămas doar cu gândul.

Adiță: Măcar un sărut dacă îi furai.

Betty: Asta nu se spune.

Citește și: De ce s-a îngrăşat Betty Salam: „Pitici pe creier. Am vrut să-mi fac o intervenţie estetică şi era necesar să am mai multă grăsime. Acum am renunţat la idee”

Ce spune Betty Salam despre relația cu mama e vitregă, Roxana Dobre

După ce prima soție a lui Florin Salam, Ștefania, a murit de cancer, manelistul și-a refăcut viața cu Roxana Dobre, cea pe care a luat-o de curând de soție. Cei doi au trei copii împreună.

Deși s-a zvonit că ele nu se înțeleg deloc, situația stă cu totul diferit. Betty Stoian declară că nu are nimic cu Roxana Dobre, ba chiar s-au pupat pe gură la nuntă. Ele sunt cele mai bune prietene și se vizitează constant.

„Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce. Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene. O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră”, a declarat Betty Salam, în emisiunea lui Adiță Voicu.

Florin Salam s-a căsătorit cu Roxana Dobre. Ce ținute au avut la nuntă

Pentru nunta cu Roxana Dobre, Florin Salam a ales să un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămașă clasică, fără papion sau cravată adaugată.

Ținuta manelistului a fost completată cu o pereche de ochelari ultima fiță, în valoare de 300 de euro și pantofi de la un brand renumit, de 700 de euro. La brațul soției sale, Florin Salam a strălucit, cu un ceas de circa 60.000 de euro pe mână.

Totodată, Roxana Dobre a purtat o rochie din mătase, cabrată pe talie, care s-a terminat cu o trenă spectaculoasă, cu un corset decorat cu cristale, care i-a scos în evidență bustul. Mânecile au fost unele deosebite, cu o mulțime de pietre și cristale.

Citește și: Betty Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ce a transmis fiica lui Florin Salam FOTO

Roxana Dobre a avut părul prins, acoperit cu un voal lung, care i-a completat ouftit-ul deosebit. Bijuteriile au completat perfect ținuta albă și zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei.