Betty Salam a VORBIT pentru prima dată despre DESPĂRŢIREA lui Florin Salam de Roxana Dobre

Cuplul Florin Salam şi Roxana Dobre este pus la grea încercare de când a devenit unul public şi de când cei doi parteneri au anunţat că vor deveni părinţi. Mai exact, în ultima vreme s-a speculat extrem de mult faptul că Roxana Dobre şi Florin Salam ar urma să se despartă. Acest zvon s-a dovedit în final a fi unul neadevărat, aşa cum declară şi fiica manelistului, Betty Salam.

RomaniaTV.net
17 feb. 2015, 14:07
Betty Salam a VORBIT pentru prima dată despre DESPĂRŢIREA lui Florin Salam de Roxana Dobre

Florin Salam s-a îndrăgostit de Roxana Dobre într-un timp foarte scurt şi într-un moment în care nimeni nu credea că acest lucru s-ar putea întâmpla. După ce au făcut anunţul cum că cei doi formează deja un cuplu, Florin Salam şi Roxana Dobre au anunţat că vor deveni părinţi.

Roxana Dobre va ÎNNEBUNI când va vedea POZE cu viitorul soţ. Florin Salam o ÎNŞALĂ cu o BLONDĂ celebră FOTO

Gurile rele, însă, s-au grăbit să speculeze faptul că cei doi se vor despărţi, deoarece fotomodelul este obişnuit să spună că este însărcinată şi mai apoi să facă avort. Tocmai din acest motiv, fata artistului, Betty Salam a vorbit recent într-o emisiune tabloid că relaţia tatălui ei cu Roxana Dobre merge foarte bine şi că momentan nu este nici vorbă de vreo despărţire.

„Nu, nu e adevărat. Sunt împreună, cum să se despartă”, a fost declaraţia Roxanei Dobre la o emisiune marca Antena Stars.

Citeşte şi  Florin Salam, GEST SURPRINZĂTOR înainte de NUNTA cu Roxana Dobre