Betty Salam, alături de surorile ei la TV: „Suntem o familie foarte unită”

Betty Salam, alături de surorile ei la TV. Pe lângă cariera de succes, Florin Salam este și un bărbat și un tătic fericit și împlinit, deoarece se bucură de o familie mare, frumoasă și unită, care îi aduce liniște și împăcare sufletească.

17 feb. 2022, 15:25
Betty Salam, alături de surorile ei la TV: „Suntem o familie foarte unită”
Betty Salam, alături de surorile ei la TV

Betty Salam, alături de surorile ei la TV. Celebrul artist are patru copii, trei fete și un băiat, de care este foarte mândru. Invitate în platoul Teo Show, Betty Blue și cele două surori ale sale, au vorbit despre felul în care se înțeleg în ciuda diferenței de vârstă, dar și despre modul în care decurg lucrurile în sânul familiei lor mari și unite.

Betty Salam, alături de surorile ei la TV

Betty a mărturisit că este într-adevăr multă gălăgie când se adună cu toți însă în același timp este și extrem de frumos. „Prefer să nu răspund! Sunt copii și se joacă. Dacă nu își dau jucăriile începe un scandal foarte mare. Apoi, se iau în brațe și se pupă, asta au învățat de la noi.

Mă bucur enorm că suntem o familie foarte unită, având în vedere că tatăl meu este mereu plecat. Nu e tot timpul cu noi, am știut să compensăm prin asta. Să punem iubirea și familia pe primul loc„, a spus Betty Salam.

Citeşte şi: Betty, fiica lui Florin Salam, momente grele după moartea mamei sale: „Nu cred că am trecut peste. Abia acum s-a activat”

De ce s-a îngrăşat Betty Salam

Tânăra voia să-şi facă mărire de fese cu grăsime proprie, însă a venit pandemia, iar medicul estetician care urma să-i facă intervenţia a anulat toate programările.

Pentru această intervenţie, tânăra artistă a fost nevoită să se îngraşe. Greu nu i-a fost, însă intervenţia nu a mai avut loc, iar ea a rămas cu kilogramele în plus.

Toată lumea de pe Instagram mă întreabă de ce m-am îngrăşat. M-am îngrăşat că am avut nişte pitici pe creier, doctorul a decalat programările din cauza pandemiei şi am renunţat şi eu la idee.

M-am îngrăşat pentru că a fost nevoie să fac intervenţia asta. Acum am rămas cu kilogramele în plus şi nici măcar nu ştiu dacă să mă mai duc sau să nu mă mai duc la operaţie.

Am avut nişte pitici pe creier, niciodată noi femeile nu suntem mulţumite cum arătăm. Eu arătam foarte bine acum doi ani de zile, mergeam la sală de trei ori pe săptămână şi arătam exact aşa cum mi-am dorit întotdeauna. Atunci a fost cea mai bună perioadă a mea. Şi nu ştiu ce mi-a venit că vreau fundul mai mare”, a mărturisit Betty Salam în emisiunea XtraNightShow.