Ce se întâmplă cu Florin Salam. Fiica lui, Betty, a făcut anunţul: „A decis că aşa e mai bine pentru el!”

Florin Salam pare să fi trecut peste o perioadă grea din viaţa sa şi este pregătit să revină în forță! Anunţul a fost făcut chiar de fiica sa, Betty Salam!

15 dec. 2021, 08:54
Ce se întâmplă cu Florin Salam. Fiica lui, Betty, a făcut anunţul: „A decis că aşa e mai bine pentru el!”
Ce se întâmplă cu Florin Salam. Fiica lui, Betty, a făcut anunţul!

Ce se întâmplă cu Florin Salam. Betty Salam a declarat că manelistul va cânta atât de Crăciun, cât și de Revelion. Ba, mai mult, Florin Salam ar fi înregistrat deja mai multe piese noi, cu care va rupe toate topurile!

Ce se întâmplă cu Florin Salam. Fiica lui, Betty, a făcut anunţul: „A decis că aşa e mai bine pentru el!”

Fanii lui Florin Salam au motive de bucurie! Manelistul și-a rezolvat problemele și  s-a întors în studio. Din câte se pare, Florin Salam a avut nevoie de o pauză pentru a-și reveni fizic și psihic, după o perioadă în care a fost solicitat peste măsură.

Florin Salam, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar avea probleme grave de sănătate: „Oameni buni, sunt bine”. VIDEO

„Tata e foarte bine acum! Spuneți asta tuturor, am cel mai grozav tată din lume și sunt bucuroasă să vă spun că a trecut peste lucrurile mai sensibile. Tata muncește de foarte mult timp, aproape non-stop. Așa că pur și simplu a avut nevoie de o pauză ceva mai lungă. Nu știu cât de lungă a fost, fiindcă tata a decis când, cât și unde s-a odihnit. Sigur că a fost și o pauză vocală, fiindcă avea nevoie și de așa ceva, nu doar de odihna trupului. Plus că s-au adăugat și alte momente din viața sa, care pot apărea în viața oricui. Cine nu a resimțit în ultima vreme nevoia de a se odihni? Sau un anume grad de saturare, chiar, și a decis că e mai bine pentru el să întrerupă, pentru o vreme, ceea ce obișnuia sau ce era obișnuit să facă aproape zilnic? Asta s-a întâmplat și în cazul tatălui meu! Însă totul e bine, de o bună perioadă de vreme!”, a declarat Betty Stoian pentru Playtech.

Scandal uriaș pe Instagram! Fiica lui Florin Salam, Betty, a răbufnit: „Frustrarea asta este un fel de boală”

Florin Salam a început, deja, să lucreze la noi melodii, care vor fi gata de sărbători: „Tata a revenit în studiouri, a înregistrat piese noi, are iar drag de muzică. Și ceea ce se va întâmpla sigur e că tata va cânta de sărbători, cred că și de Crăciun, și de Revelion. Nu știu exact unde, dar cântă sigur!”.