Betty Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ce a transmis fiica lui Florin Salam FOTO

Betty Salam a transmis un mesaj emoționant în memoria mamei sale. Fănica, fosta soție a lui Florin Salam, a murit în 2009, iar pe 11 septembrie ar fi împlinit 39 de ani.

13 sept. 2021, 16:43
Betty Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ce a transmis fiica lui Florin Salam FOTO

Betty Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Fiica lui Florin Salam a postat o fotografie cu mama ei, alături de o descriere emoționantă.

Betty Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale

„Astăzi ar fi fost ziua ei… Pentru mine, ea încă este prezentul, nu trecutul. Cea care mi-a dat viață o voi iubi la infinit  #Mama”, a scris Betty Stoian pe contul de Instagram. Betty a trecut cu greu peste moartea mamei sale, mai ales că avea doar 9 ani atunci când s-a întâmplat tragedia. Vedeta merge periodic la mormântul mamei sale cu brațe de flori, iar în 2018 și-a tatuat pe un braț chipul mamei sale!

Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei. Bia Stoian e fata fratelui mort al manelistului VIDEO

„Cât de mult semeni cu mama ta. Dumnezeu s-o odihnească!”, „Foarte frumoasă mamă ai avut, iar tu semeni leit cu ea! Odihnă veșnică printre îngeri!”, „Sunteți ca două picături de apă! Mama ta trăiește în tine și prin tine! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea lui Betty Stoian.

Pe lângă prima soţie, Florin Salam şi-a pierdut şi fratele. Nelu Stoian a încetat din viaţă la sfârşitul lunii septembrie a anului 2020, la Institutul „Matei Balş”. Bărbatul fusese infectat cu coronavirus la începutul lunii august, iar starea lui a fost încă de la început una gravă.