Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei. Bia Stoian e fata fratelui mort recent al manelistului VIDEO

Fiica lui Salam, Betty, a scos primă piesă cu verişoara ei. Cele două se înţeleg foarte bine, ele spun că nu sunt verioşoare, ci surori. Bia Stoian este fata fratelui mort recent la manelistului Florin Salam.

25 feb. 2021, 18:22
Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei. Bia Stoian e fata fratelui mort recent al manelistului VIDEO
Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei

Fiica lui Salam, piesă cu verişoara ei. Cele două au lansat prima melodie împreună, însă spun că mai urmează şi altele, în limba spaniolă. Diferenţa de vârstă între ele este patru ani.

„Suntem cele mai bune prietene. Am mai spus într-un story, ea (n.r. Bia) nu este verişoara mea, este sora mea. Este o diferenţă de patru ani între noi. Eu nu îmi doream să mă căsătoresc şi să fac un copil atât de devreme, dar eu şi Cătălin ne potriveam foarte bine.

Eu şi Bia avem prima noastră piesă împreună, „Amândouă” se numeşte. Este o piesă, pe care am ales-o imediat ce am auzit-o, ne place foarte mult şi vom continua să colaborăm şi în spaniolă„, a declarat Betty la Vorbeşte lumea.

Bia Stoian e fata fratelui mort recent al lui Florin Salam

Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, a încetat din viaţă la sfârşitul lunii septembrie, la Institutul „Matei Balş”. Bărbatul fusese infectat cu coronavirus la începutul lunii august, iar starea lui a fost încă de la început una gravă.

Nelu Stoian suferea de diabet, obezitate şi probleme cardiace. Acesta a încetat din viaţă în urma unui stop cardiac, medicii nereuşind să-l resusciteze.

Citeşte şi: Betty Salam, declaraţii şocante despre sarcina cu primul copil: Nu am mâncat nimic timp de trei luni, am ajuns la 40 de kilograme

Din cauza unei răceli, Nelu Stoian a început să se simtă din ce în ce mai rău. El s-a prezentat la spital, unde a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Pe lângă coronavirus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, astfel că după ce a fost infectat cu COVID-19, complicațiile survenite i-au fost fatale.

Deși familia a sperat ca manelistul să meargă pe frumul cel bun și să se refacă, se pare că organismul lui nu a mai rezistat. Familia lui Nelu Stoian ar fi vrut să-l ia acasă pe manelist, dar se pare că medicii nu au fost de acord cu acest lucru și fratele lui Florin Salam a murit în spital.

Bia Stoian, alături de tatăl ei

Bianca, a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, în care şi-a luat rămas bun de la tatăl ei.

Tăticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea … astăzi realizez ca de acum înainte nu o sa te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea. Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc ca ești cel mai bun tată din lume și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun. Chiar dacă eu îmi doresc să ai grija de mine de aici lângă mine, știu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma îngrijești in continuare cel puțin la fel cum ai făcut-o și pana acum.

Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu.

Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc …Te iubesc tătuc ! O să-mi fie dor de tine sufletul meu…”, scria Bianca Stoian, în urmă cu câteva luni.

Bia Stoian, alături de tatăl ei

loading...