Betty Salam şi-a pus silicoane. Cum se simte după intervenţie: „Mă doare tot corpul!” VIDEO

Betty, fiica lui Florin Salam, și-a făcut prima operație estetică la vârsta de 22 de ani. Vedeta a hotărât să-şi pună silicoane, la trei ani de când a născut.

18 mai 2022, 15:50

Betty Salam şi-a pus silicoane. Pe 15 aprilie, fiica lui Florin Salam, care este căsătorită cu Cătălin Vişănescu, s-a internat la un spital privat din București, pentru a-și pune implanturi mamare. Acolo a suferit o intervenţie mai complexă pentru că a apelat și la o mastopexie sau ridicarea sânilor.

Betty Salam şi-a pus silicoane. Cum se simte după intervenţie: „Mă doare tot corpul!”

„A trebuit să-mi fac aceastză intervenţie pentru ca eu să nu mă mai simt complexată. Am spus, mă, eu sunt tânără, trebuie să fac ceva ca să mă simt bine… aveam complexul ăsta, când mă uitam în oglindă nu-mi plăcea de mine… cum suntem noi, femeile, de obicei!”, a spus Betty Salam la emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV.

Betty Salam, mesaj de pe patul de spital: „Am vrut să mă pot simţi femeie. A fost o necesitate, nu un moft”

Vedeta a avut un mesaj şi pentru fanii de pe Instagram, cărora le-a dat detalii despre recuperare. „Mă doare tot corpul, deoarece eu sunt obișnuită să dorm pe burtă sau într-o parte, iar acum nu am voie să folosesc aceste poziții, este o tortură. Prefer să respect toate sfaturile medicului, decât să fac ceva de capul meu, ca apoi să pățesc ceva. Nu este o intervenție ușor de suportat. Baba suferă la frumusețe”, a scris Betty Salam pe Instagram.