S-a stins din viaţă una dintre cele mai frumoase actriţe. Suferea de cancer

E doliu în lumea televiziunii! O cunoscută actriță s-a stins din viață, iar unul dintre colegii ei a confirmat trista veste. ”S-a dus”, au fost cuvintele actorului, cu lacrimi în ochi.

RomaniaTV.net
27 feb. 2019, 20:04
S-a stins din viaţă una dintre cele mai frumoase actriţe. Suferea de cancer

Beverley Owen, acțrită cunoscută pentru crearea personajului Marylin în sitcomul „The Munsters”, a încetat din viață. Colegul ei, Butch Patrick, nimeni altul decât cel care l-a interpretat pe Eddie Munster în îndrăgita comedie din 1960, a confirmat moartea lui Beverley, pentru USA TODAY. ”S-a dus!”, au fost cuvintele pline de durere rostite de acesta.

„Frumoasa Beverley ne-a parasit. Era un suflet dulce”, a mai scris acesta. „Am plăcut-o extrem de mult. Odihnește-te în pace, Bev, și mulțumesc pentru cele 13 episoade memorabile de Marilyn Munster”, a spus actorul, potrivit usatoday.com. 

Polly Stone, fiica lui Beverley, a dezvăluit pentru TMZ că mama ei a a murit din cauza cancerului la ovare, iar tragedia s-a produs în casa ei din Vermont. Actrița a fost înconjurată de familie și prieteni, în ultimele clipe de viață.