Beyonce, acuzată de Guţă că e ALCOOLICĂ. „Bei până CAZI LATĂ!”

Clipe de coşmar pentru Beyonce de România: după ce Narcisa Guţă a snopit-o în bătaie, Nicolae Guţă o acuză că este alcoolică.

25 oct. 2014, 06:00
Beyonce, acuzată de Guţă că e ALCOOLICĂ. „Bei până CAZI LATĂ!”

Nicolae Guţă alansta o serie de acuze incredibile la adresa Mădălinei Dumitriu, femkeia care tocmai i-a dăruit o fetiţă. Manelistul a spus despre Beyonce de România că bea peste măsură.

„E dependentă de alcool. Bea până pică lată. Îmi pare rău că nu te-am înregistrat. Trage lumea prin cluburi de ea. Bea câte două sticle de whisky. Toţi oamenii au văzut-o ruptă prin cluburi. Nu suport femeile care beau. Nu are grijă de fată, a zis că ea nu este pregătită să devină mamă. Se dă educată, că e româncă, dar e o mincinoasă. De ce s-a încâlcit cu ţiganii, cu mine, dacă ştia câţi copii am?”, a spus manelistul în emisiunea „La Măruţă”.

„E adevarăt că atunci când mergeam la concert, ca să imi fac curaj, mai beam 50 de mililitri de ceva. Dar el de ce a căutat alte femei? Guţă m-a ameninţat înainte să intru în direct. A spus că din cauza mea s-a lovit Alberto. Când plec de aici, merg la politie si depun plangere impotriva lui”, a replicat Beyonce de România.

„L-am prins de vreo 3-4 ori cu alte femei. Şi-a făcut un cont de Facebook fals. Am descoperit că în august, eu născusem de 3 zile, iar el vorbea cu femei”, a mai declarat Mădălina Dumitriu.