Narcisa și Nicolae Guță, în plin scandal. De la ce s-au luat cei doi: „Trebuie să îți vezi lungul nasului, pătrățica în care ești”

Narcisa și Nicolae Guță, în plin scandal. Bruneta l-a pus la zid pe manelist, după ce acesta a dat lovitura pe TikTok și spune că a uitat de Alberto. Se pare că aceste vorbe nu i-au picat bine deloc artistului și a ținut să îi răspundă.

09 mai 2024, 12:46
Narcisa și Nicolae Guță, în plin scandal. De la ce s-au luat cei doi: „Trebuie să îți vezi lungul nasului, pătrățica în care ești”
Narcisa și Nicolae Guță, în plin scandal

Narcisa și Nicolae Guță, în plin scandal. Manelistul susține că fosta lui iubită este răutăcioasă și spune că nu înțelege de ce este atât de deranjată de succesul lui de pe TikTok.

Citește și: În condiții trăiește Nicolae Guță în baracă. Manelistul a arătat tuturor: „Îmi pun scaunul aici și stau de vorbă cu Dumnezeu. Ia uite ce frumos și simplu este”

Narcisa și Nicolae Guță, în plin scandal

Eu nu m-am afișat pe TikTok, eu sunt pe TikTok de dinainte de TikTok. Acesta este adevărul, eu sunt de când erau castele, dinainte de rețelele de socializare. Probabil că este într-o criză financiară, cum a fost toată viața. Probabil că a intrat în alea ale ei, în sevraj financiar și atunci face urât.

Ea, trebuie în primul rând, să își schimbe opțiunile de viață și să îl pună pe Dumnezeu deasupra și să nu se mai creadă ce nu este. Trebuie să îți vezi lungul nasului, pătrățica în care ești, posibilitățile pe care le ai”, a declarat Nicolae Guță la Antena Stars.

Nicolae Guță a venit și cu precizări cu privire la banii pe care i-a câștigat pe TikTok și spune că sumele respective nu au ajuns în buzunarul lui, din contră, și-a dorit să îi ajute pe cei care nu au o situație financiară bună.

Cu ce am câștigat eu pe TikTok nu este meritul meu, Dumnezeu a pus în sufletul oamenilor bunătate, pentru că Dumnezeu lucrează cu inima omului. A îndemnat să facă gesturi financiare, pentru că urăsc cuvântul donații. Mă voi implica și eu, ceea ce am câștigat eu pe TikTok, pleacă cu o dubă plină de mâncare să împartă în diferite locuri, unde chiar este nevoie”, a mai spus manelistul.