Beyonce, cea mai influentă vedetă

Cântăreaţa Beyonce este cea mai influentă vedetă, potrivit Forbes Celebrity 100.

02 iul. 2014, 07:12
Beyonce, cea mai influentă vedetă

Oprah a fost detronată de pe primul loc în topul Forbes Celebrity 100 de către cântăreaţa americană Beyonce Knowles.

În afară de o sumă estimată la 115 milioane dolari în venituri anuale din iunie anul trecut, topul ia în considerare şi menţionările în mass media, statutul social şi impactul general pe care vedeta îl are.
 
21 de citate de la cele mai puternice femei ale lumii

Acesta a fost un an foarte bun pentru Beyonce, care a şocat lumea prin lansarea unui album fără nicio promovare, colaborările cu branduri precum H&M şi Pepsi şi conducerea propriei afaceri în domeniul modei. De asemenea, a avut aproape 100 de concerte şi a câştigat în medie 2,4 milioane dolari la fiecare.
 
Oprah a ajuns pe locul patru în top, după Beyonce, Lebron James şi Dr. Dre. De asemenea, şi Jay Z, soţul lui Beyonce, se află în top, pe locul şase mai exact. Următorii în top sunt Ellen Degeneres, Floyd Mayweather, Rihanna, Katy Perry şi Robert Downey Jr.
 
Beyonce Knowles, în vârstă de 32 de ani, s-a făcut cunoscută datorită trupei Destiny’s Child, formaţia de fete cu cele mai mari vânzări din istorie. A câştigat numeroase premii muzicale printre care 18 premii Billboard, 17 premii Grammy, 20 de premii Soul Train şi 9 premii American Music.

Citeste mai multe despre Beyonce, cea mai influenta vedeta pe cosmopolitan.ro.