Beyonce de România riscă să-şi lase fetiţa fără mamă. Viaţa ei este ÎN PERICOL. Verdict ULUITOR al medicilor

Beyonce de România pare dispusă la orice de dragul lui Nicolae Guţă, chiar dacă acesta face ce face şi se tot întoarce la o altă femeie din viaţa lui, Narcisa, care se pare că îl va face din nou tată peste câteva luni. Asta chiar dacă Mădălina Dumitriu, pe numele ei real, şi-a pus viaţa în pericol pentru a rămâne pe gustul său, suferind mai multe intervenţii de chirurgie plastică.

RomaniaTV.net
24 ian. 2015, 14:32
Beyonce de România riscă să-şi lase fetiţa fără mamă. Viaţa ei este ÎN PERICOL. Verdict ULUITOR al medicilor

Beyonce de România vrea să arate bine pentru Nicolae Guţă mai mult decât să fie sănătoasă şi să fie mult timp de acolo în preajma fiicei sale. Cel puţin aşa reiese din faptul că, spun medicii, şi-a pus viaţa în pericol pentru a se tuna din cap până în picioare pentru a reveni la forma fizică prin care l-a cucerit pe Guţă.

Mădălina şi-a făcut şase operatii estetice deodată, la doar patru luni dupa ce a nascut, iar medicii spun că riscă să facă în orice clipă o infecţie care i-ar pune viaţa în pericol.

Medicul estetician Ion Zegrea a declarat pentru cancan.ro: „Trebuie sa astepti cel putin trei luni de cand nu mai alaptezi pana sa te supui unei astfel de operatii la nivelul sanilor. De asemenea, o femeie ar trebui sa astepte cel putin sase luni dupa ce aduc pe lume un copil pana sa se supuna unei interventii chirurgicale estetice”.