Beyonce de România şi Narcisa vor avea un şoc. Loredana Pastramă a RECUNOSCUT: „Mă iubesc cu…!”

Loredana Pastramă şochează din nou publicul de monden cu o nouă faptă fără precedent. După ce a avut o dragoste cu năbădăi cu un bărbat pe nume Cristi-Peşte, cumnata lui Pepe s-a iubit o perioadă şi cu un paznic bancar. Dar pentru că dragostea trece şi prin stomac şi mai ales prin suflet, Loredana Pastramă l-a părăsit pe acel bărbat şi de curând are o relaţie cu nimeni altul decât, Nicolae Guţă.

RomaniaTV.net
16 mart. 2015, 11:05
Beyonce de România şi Narcisa vor avea un şoc. Loredana Pastramă a RECUNOSCUT: „Mă iubesc cu…!”

„Dragostea nu are graniţe!” este un proverb care se potriveşte perfect trăirilor cumnatei lui Pepe. După ce a declarat în nenumărate rânduri că nu renunţă la bărbatul perfect din viaţa sa, Cristi-Peşte, Loredana Pastramă s-a convins că acesta nu este chiar acel ceva de care avea nevoie şi a decis să pună capăt relaţiei.

Ca rănile sufleteşti să-i treacă după experienţa cu Cristi-Peşte, Loredana Pastramă şi-a făcut o nouă relaţie, care din păcate, nu a fost pe placul ei.

Sex tape incendiar cu LOREDANA PASTRAMĂ. Pepe va intra în pământ de ruşine FOTO

Auzind că celebrul manelist, Nicolae Guţă s-a despărţit şi de Beyonce de România şi de Narcis Guţă, Loredana Pastramă şi-a încercat norocul la Nicolae Guţă. Cum atunci norocul a fost de partea ei, cumnata lui Pepe pare că l-a fermecat pe artist, deoarece cei doi au început să iasă tot mai des în oraş. Ba mai mult decât atât, manelistul se pare că i-a propus brunetei şi o colaborare.

„Nu mai sunt cu ăla de la bancă, era prea mototol pentru mine. Ce să fac eu cu un bărbat mototol? Mie îmi trebuie unul zdravăn, un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. M-am combinat cu Guţă. Nicolae Guţă, da! E un super bărbat! Am ieşit de câteva ori cu el. L-am cunoscut la nişte cântări la care am fost cu rudele mele. Am şi eu lăutari în familie.

Am fost cu lăutarii la câteva cântări la care era şi Guţă, aşa ne-am cunoscut. Şi am început să discutăm, să ne apropiem, şi după aceea am ieşit noi doi. Ne-am întâlnit de câteva ori. Nu am spus nimic despre asta pentru că sigur se va enerva Beyonce de România sau Narcisa Guţă. Am vrut să vorbesc despre asta după ce apare clipul. Voi aparea într-un clip de-al lui Guţă. Încă nu am început filmarile, sper să apuc să-mi pun silicoanele până atunci. Nu vreau să spun mai multe deocamdată”, a declarat Loredana Pastramă în exclusivitate la emisiunea Wowbiz.

Citeşte şi  PEPE a intrat în pământ de ruşine. Loredana Pastramă a dansat la bară, în direct FOTO