Beyonce de România, virgină la 20 de ani. Tatăl fetei: E domnişoară. O pot demonstra cu certificat

Roxana Dobriţoiu este nepoata manelistului Adi de la Vâlcea şi se pare că i-a moştenit talentul unchiului său. Ea este fană înrăită Beyonce a cărei melodii i le interpretează cu uşurinţă. Ceea ce o deosebeşte de celelalte domnişoare din showbiz este faptul că Roxana este virgină la vârsta de 20 de ani. Cel puţin aşa susţine tatăl său.

09 apr. 2013, 18:05

„Roxana este viaţa mea, iar la 20 de ani este domnişoară. O pot demonstra cu certificat! Eu, de-aici de la Paris, o susţin moral şi financiar ca să facă ce-i place pentru că este o fată foarte inteligentă şi talentată. Adi o mai ajută cu sfaturi, pentru că el este din breaslă. Noi doi însă suntem foarte buni prieteni şi îmi spune tot ce face. Pentru mine ea este farmecul vieţii”, a declarat tatal Roxanei, Mugurel Dobritoiu, pentu cancan.ro.

Roxana Dobriţoiu a terminat Liceul de Artă din Râmnicu Vâlcea, iar acum urmează Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

Nepoata lui Adi de la Vâlcea o admiră pe solista Beyonce ale cărei melodii le cântă foarte bine. 

„Am fost atât de mult timp fan Beyonce încât am început să o imit. Am fost şi la concertul ei de la Cluj. De mică sunt fanul ei, din 2003 când a scos piesa Crazy in love. Eu cânt şi la petreceri, dar acolo nu pot să cânt piesele ei fiindcă nu suntem educaţi astfel”, a spus Roxana la o emisiune TV.