BEYONCE le-a arătat jurnaliştior cât de bine cântă LIVE imnul naţional al SUA VIDEO

Beyonce a afirmat, joi, că a cântat imnul naţional, la ceremonia de învestire a preşedintelui Barack Obama, pe propria sa voce deja înregistrată. Dar "voi cânta live duminică", la spectacolul din pauza Super Bowl, a afirmat cântăreaţa la conferinţa de presă consacrată finalei Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), care va avea loc la New-Orleans.

RomaniaTV.net
01 feb. 2013, 15:51
BEYONCE le-a arătat jurnaliştior cât de bine cântă LIVE imnul naţional al SUA VIDEO

Beyonce este suspectată că a cântat play-back „Star Spangled Banner” în faţa sutelor de mii de persoane prezente la Washington pe 21 ianuarie, la învestirea preşedintelui, după ce marina a spus că orchestra sa a făcut play-back.

Cânt mereu live, dar, din nefericire, nu am avut timp să repet cu orchestra pentru învestitură fiindcă am făcut repetiţii pentru Super Bowl„, a spus artista. „În astfel de situaţii, se înregistrează o bandă, în cazul în care apar probleme, aşa încât am cântat pe fondul unei benzi înregistrate”, a mai spus ea.

Pentru a demonstra că poate cânta foarte bine live, Beyonce şi-a început intervenţia la marea conferinţă de presă cu un „Star Spangled Banner” cântat a cappella, după ce a cerut presei să se ridice în picioare.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor ’90 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”.

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.