Beyonce şi-a arătat rochia de mireasă, pentru prima dată VIDEO

Beyonce le-a arătat în sfârşit fanilor, la trei ani de la căsătoria cu Jay-Z, rochia pe care a purtat-o în cadrul ceremoniei secrete.

RomaniaTV.net
18 nov. 2011, 09:36

Rochia pe care a purtat-o cântăreaţa la nunta sa cu Jay-Z a fost creată de mama artistei, Tina, informează Mediafax.

Beyonce, acum în vârstă de 30 de ani, care este însărcinată cu primul ei copil, a lansat un videoclip care prezintă imagini importante din viaţa ei, inclusiv momentul în care a probat rochia de mireasă. Vedeta a probat rochia albă cu trenă cu ajutorul unei prietene.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008, iar la ceremonie au participat peste 200 de invitaţi. Beyonce urmează să nască primul ei copil, o fetiţă, în februarie anul viitor.

Cântăreaţa a declarat recent pentru emisiunea de televiziune australiană „Sunday Night”:

„Soţul meu şi cu mine suntem împreună de zece ani – adică toată tinereţea mea – şi simt că este momentul şi sunt recunoscătoare că Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest mare dar pe care o fiinţă îl poate primi. Cred că, pentru că am realizat atât de multe lucruri pentru mine şi pentru că ştiu cu adevărat cine sunt, nu m-am grăbit. Dacă este să vorbim despre timpul potrivit, acum este acest moment şi sunt atât de fericită. A fost cu adevărat greu să ascund acest lucru. Dar acum pot fi mândră şi emoţionată, mă distrez atât de mult la cumpărături – este grozav”.