Bia Khalifa, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dezvăluiri intime: „Da, iubiții mei! Eu sunt ca musulmanii, am 7 iubiți în acelaşi timp”

Bia Khalifa a intrat rapid în vizorul internauților datorită sincerității de care a dat dovadă în spațiu public.

19 sept. 2022, 17:19

Tânăra care a venit îmbrăcată doar cu măști anti-COVID pe scena de la iUmor, Bia Khalifa, a avut întotdeauna o viață amoroasă destul de controversată. Deși tânăra a dorit să își țină viața personală cât mai departe de ochii lumii, ea a fost implicată în diferite scandaluri cu foștii iubiți. Iată ce iubiți a avut Bia Khalifa și alte detalii picante din viața ei personală!

Deja nu mai este un secret că Bia Khalifa a avut mai mulți iubiți, printre care și câțiva artiști celebri din România. Deși are doar 20 de ani, tânăra are mai multe operații estetice care au ajutat-o să ajungă la corpul pe care l-a visat o viață întreagă.

Una dintre cele mai controversate relații ale sale care a făcut furori în spațiul public a fost cea cu manelistul Dani Mocanu.

În prezent, tânăra este vedetă pe platforma onlyfans, unde postează nuduri cu ea. Un abonament pentru a putea vedea fotografiile incendiare ale tinerei costă 50 de euro lunar.

Scandalul continuă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Bia Khalifa, nominalizată la eliminare după ce l-a înjurat pe Cornel Palade. Fiica actorului o aşteaptă: „Pun eu mâna pe tine!”

Frumoasa blondină, care a fost participantă în trecut și la iUmor, a făcut dezvăluiri despre viața intimă. Vedeta a spus câți iubiți are, de fapt, declarația fiind făcută în cadrul reality show-ului moderat de Adela Popescu și Cabral.

Bia Khalifa, mărturie neașteptată despre viața privată. Câți parteneri are concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici
Bia Khalifa a vorbit deschis despre numărul partenerilor de viață. Concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a făcut această dezvăluire la scurt timp după ce Cristi Mitrea i-a atras atenția faptului că s-a dezbrăcat.

Cunoscuta creatoare de conținut a rămas în costum de baie pentru că era extrem de cald în jungla din Republica Dominicană, subliniind că partenerii de viață nu sunt deranjați deloc atunci când scoate la vedere foarte multă piele.

„Eu nu vorbesc cu oameni care mă vor îmbrăcată! Auzi, îmi spune el mie asta! Păi mie nu-mi spune ce să fac nici tata, nici frate-miu, nici nimeni. Nici iubiții mei. Da, iubiții mei! Eu sunt ca musulmanii, am 7 iubiți”, a declarat Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, notează cancan.ro.

Bia Khalifa, relație controversată cu Dani Mocanu
Bia Khalifa a avut o legătură amoroasă cu Dani Mocanu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere. Blondina preciza în urmă cu ceva vreme că relația de dragoste a început în jurul vârstei de 15 ani.

Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, rupe tăcerea despre relația cu rapperul Sișu: „Îmi marchez teritoriul cu brio. Nu există competiție”

Mai mult decât atât, concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a mai spus că obișnuia să meargă la evenimentele unde era chemat artistul. În plus, vedeta a lansat acuzații grave la adresa cântărețului care i-ar fi propus să se prostitueze. La polul opus Dani Mocanu a mărturisit că are numeroase filmări cu Bia Khalifa în ipostaze provocatoare, în perioada respectivă tânăra fiind minoră. În aceeași notă, fosta participantă de la iUmor ar fi trăit o poveste de iubire cu Sișu Tudor, însă s-au dovedit a fi simple zvonuri.