Bia Khalifa, din nou la secția de poliție, după decizia instanței. Ce se întâmplă cu Fulgy: „Cine râde ultimul, râde mai bine”

Bia Khalifa și Fulgy au ajuns ieri la instanță, după ce ea i-a adus mai multe acuzații și a solicitat un ordin de restricție.

16 mart. 2023, 13:24
Bia Khalifa, din nou la secția de poliție, după decizia instanței. Ce se întâmplă cu Fulgy: „Cine râde ultimul, râde mai bine”
Bia Khalifa, despre scandalul cu fostul iubit

Bia Khalifa și Fulgy au ajuns la secția de poliție, după decizia luată de instanță ieri. Vedeta OnlyFans a solicitat un ordin de restricție, însă Parchetul a respins cererea.

Tânăra nu va renunța la procesul împotriva fostului iubit, chiar dacă solicitarea pentru ordinul de restricție i-a fost respinsă.

Instanța a considerat că probele sunt insuficiente, iar lui Fulgy i-a fost scoasă brățara. Blondina va trebui să înapoieze acum telefonul pe care l-a primit în urmă cu câteva zile.

Citește și: Fulgy, prima reacţie după ce a fost audiat la Poliţie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el şi Bia Khalifa: „Imaginație bogată”

„Astăzi a fost vorba doar de un ordin de restricție. Fulgy nu este periculos, în momentul de față, pentru mine. Așa a constatat instanța. Sunt de acord, pentru că nu cred că e așa…Cred că are și el un IQ acolo puțin să nu se apropie de mine. Îi va da brățara jos și am venit să înapoiez telefonul.

Urmează partea penală. Bineînțeles că eu…Da, astăzi. De mai multe ori (n.r Fulgy a încercat să ia legătura cu Bia Khalifa). Urmează partea penală, parte penală care înseamnă vătămare, distrugere de bunuri și așa mai departe. Să nu se mai bucure el pe story. Cum el își face publicitate, mă găsiți și pe mine pe Twitter sau pe Instagram. Asta a făcut tot timpul (n.r. publicitate pe spatele ei)”, a declarat Bia Khalifa, potrivit spynews.ro.

Citește și: Viorica de la Clejani a reacționat după ce Bia Khalifa a obținut ordin de protecție împotriva lui Fulgy

Bia Khalifa va depune o plângere

Fosta lui Fulgy a declarat că e hotărâtă să depună plângere pentru că i-au fost distruse bunurile, în vacanța din Italia. Ea mai spune că fiul Clejanilor i-a spart laptopul, mai multe parfumuri și telefonul mobil.

„S-a discutat despre ordinul de restricție. Nu s-a discutat despre bunurile sparte, daunele pe care mi le-a creat. Cine râde ultimul, râde mai bine. Văd că se laudă lumea pe Internet și pe mine nu mă deranjează. Astăzi a fost doar pentru ordinul de protecție. Nu a câștigat nimic. S-a constatat că nu este periculos. Bravo lui! Și-a respectat ordinul și nu s-a legat de mine”, a mai spus ea.