Viorica de la Clejani a reacționat după ce Bia Khalifa a obținut ordin de protecție împotriva lui Fulgy

După o relație de doar câteva săptămâni, Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani s-au despărțit cu scandal și au ajuns la poliție.

16 mart. 2023, 12:00
Viorica de la Clejani a reacționat după ce Bia Khalifa a obținut ordin de protecție împotriva lui Fulgy
Bia Khalifa și Fulgy au ajuns la poliție după despărțire

Bia Khalifa a obținut ordin de protecție împotriva lui Fulgy care ar fi amenințat-o și abuzat-o pe tânără.

„Eu am mers cu sora mea și cu încă o prietenă să îmi iau chestiile de la el. Bineînțeles că nu am mers singură, după ce a dat în mine de două ori. Am încercat pe cale amiabilă. Am vorbit cu tatăl și am avut o înțelegere pe care nu a respectat-o, și anume să încheiem totul în privat”, a declarat vedeta pentru Știrile PRO TV.

Viorica de la Clejani a avut o primă reacție după ce Bia Khalifa și fiul său, Fulgy, au ajuns la poliție.

„Nu știu cine e doamna și nu vorbesc despre personaje despre care nu cunosc. Am alte lucruri mai importante de făcut”, ar fi spus aceasta, potrivit Playtech.

Citește și: Fulgy, prima reacţie după ce a fost audiat la Poliţie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el şi Bia Khalifa: „Imaginație bogată”

Afirmațiile sunt cât se poate e ciudate, deoarece în urmă cu aproximativ o lună cei doi îndrăgostiți au participat la o petrecere unde a fost invitată și Viorica de la Clejani, iar cei trei s-au filmat împreună.

Fulgy, despre conflictul dintre el și Bia Khalifa

Fulgy, prima reacţie după ce a fost audiat la Poliţie. Fiul Clejanilor susţine acum că îi pare rău fiindcă a cunoscut o astfel de persoană cum este Bia Khalifa, cea care i-a fost iubită pentru o scurtă perioadă de timp. Audiat de poliţişti, Fulgy a fost găsit nevinovat.

Fulgy a mărturisit că a purtat brățara timp de câteva ore, după care i-a fost dată jos de către polițiști. Procurorii au decis că acuzațiile aduse de Bia Khalifa sunt nefondate, iar fiul Clejanilor se poate bucura de libertate.

„Am venit, pe afară, pe la secția 17, am avut și eu 12 ore (n.r – brățară). Așa e protocolul, indiferent de gravitatea situației, protocolul e protocol și legea e lege. Eu nu am vrut să vorbesc până nu au vorbit instituțiile care ne conduc. Astăzi am fost la judecătorie și de astăzi a început parcursul acestor lucruri care se întâmplă în viața mea. Azi a fost nefondat. Pe viitor, 100% același drum va avea, nefondat.

Citește și: Bia Khalifa rupe tăcerea despre Fulgy! Vedeta OnlyFans l-a desființat pe băiatul Clejanilor: „El nu are nicio imagine, doar părinții lui au. El este un drogat. Cum să fiu geloasă?”

Eu sunt liniștit, sunt bine, m-am despărțit cu fata cu care am fost că nu-mi convenea. Ne mai despărțim. Ea când a zis că e bine de tot, nu a glumit, mie nu mi-e frică de nimic, sunt pregătită. Așa a hotărât judecătoria, eu nu am vrut să comentez că nu sunt avocat, procuror, judecător, respect instituțiile că sunt numai oameni diplomați. Ei fac parte din aceeași cultură ca mine. Până în clasa a douăsprezecea eram numai la olimpiadă, doar locul 1 la pian, la muzică clasică”, a spus Fulgy.