Bia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” după ce a încălcat regulamentul: „Nu-mi pare rău, trebuia s-o scuipe cineva pe asta”

Bia Khalifa a fost eliminată de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" după ce a încălcat regulamentul. Încă de la începutul competiţiei, tânăra a fost implicată în diverse scandaluri cu ceilalţi concurenţi, însă, de această dată, a mers prea departe.

28 oct. 2022, 12:09
Bia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” după ce a încălcat regulamentul: „Nu-mi pare rău, trebuia s-o scuipe cineva pe asta”

Bia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. De ceva vreme, tânăra este într-un permanent în conflict cu Ami, pe care o provoacă și o jignește constant. Totul a culminat cu ediția de joi seara, când starleta OnlyFans a înjurat-o, agresat-o și scuipat-o pe colega sa din jungla dominicană.

Citeşte şi: Bia Khalifa a aruncat mâncarea echipei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Tânăra a provocat un adevărat scandal

A fost agitaţie mare în Tabăra Plăcerilor, după ce Ami a pierdut proba. Dacă Anisia Gafton și Ioana Filimon au încurajat-o pe cântăreaţă, Bia Khalifa a răbufnit.

Nu mi-a mersul umflatul, că restul…”, spune Ami, în timp ce Anisia adaugă: “Tu ești mai agilă, mai rapidă”.

Bia Khalifa intervine în discuția celor două: “Anisia, uneori nu conteaza sa fii iute, contează să știi să faci și chestii”.

Ami: “Mereu este vorba despre ea. Ea este cea bună. Ea mereu câștigă!

Bia Khalifa: “Asumă-ți frate. Eu știam de dinainte… nu câștigi niciun joc pentru că ești agitată. Nu vrei la eliminări. Tu ești bună aici doar să stai, să petreci timpul. (…) Trebuie să îți câștigi locul în junglă”.

Mai mult, Bia i-a reproșat că nu joacă corect la probe: „Mereu te ofensezi! (…) Eu sunt bucuroasă că au câștigat ei și au jucat corect. Dacă jucai corect probabil ajungeai cu 3,4 pahare. (…) Tu nu ai jucat corect! Tu ai pus mâinile pe gură, pe pahar … Nu ai jucat corect și oricuBia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”m și dacă jucai corect pierdeai, pentru că nu ești în stare. Trebuie să înțelegi asta!”.

Bia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

La un moment dat, blondina a scuipat-o pe Ami, iar organizatorii au decis că este prea mult și au eliminat-o din competiție.Adela Popescu și Cabral au sosit în tabăra concurenților și au făcut anunțul.

Când omul este pus în situații extreme, ne place să vedem că reușește să rămână om. Ați avut libertate totală în a vă alege acțiunile, gesturile, în a vă lua deciziile. Dar această libertate totală este întotdeauna sub semnul unui regulament. Iar regulamentul spune foarte clar: Bia, ceea ce ai făcut azi, nu poate fi tolerat. Te rog să-ți strângi rucsacul și să părăsești tabăra“, a spus Cabral.

Este regulamentul bunului simț. Ne dorim ca ceea ce le arătăm oamenilor să servească drept exmplu. Când lucrul acesta nu e mai întâmplă, suntem nevoiți să luăm măsuri drastice. Adică să aplicăm regulamentul“, a completat Adela Popescu.

Nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut. Trebuia s-o scuipe cineva pe asta și să-i spună niște chestii“, a declarat Bia Khalifa în ultimul său testimonial.