Bia Khalifa, obligată de tată să mănânce insecte în copilărie: „A fost agresiv cu mine, mă bătea pentru că semăn cu mama”

Bia Khalifa şi-a deschis sufletul la emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" şi a vorbit despre traumele suferite în copilărie.

19 sept. 2022, 18:18
Bia Khalifa, obligată de tată să mănânce insecte în copilărie: „A fost agresiv cu mine, mă bătea pentru că semăn cu mama”

Bia Khalifa, obligată de tată să mănânce insecte în copilărie. Vedeta şi-a şocat colegii de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu dezvăluiri incredibile din copilărie.

Bia Khalifa, traumatizată de tatăl ei: Mă punea să mănânc insecte

Citeşte şi Bia Khalifa a făcut stop cardio respirator. Medicii au operat-o de urgenţă

Vedeta Only Fans a povestit în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” că tatăl ei o punea să mănânce insectele pe care le strângea din grădina casei. De asemenea, Bia spune că cel care i-a dat viaţă era foarte agresiv şi o bătea mereu pentru că semăna cu mama ei.

„A fost agresiv cu mine și m-a alungat așa, printr-un comportament nu tocmai bun, asta înainte să plec de-acasă. Nu am cum s-o repar. Problema nu este la mine, ci la tatăl meu. Spălam toate vasele, călcam toate rufele pentru toţi. Era beat în fiecare zi. Nu ştiu de ce făcea toate astea! Mă bătea mereu pentru că semăn cu mama, dar rău…(…) . Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta.

Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat vedeta la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Deşi a fost traumatizată în copilărie şi îl învinovăţeşte pe tatăl ei pentru cursul pe care l-a luat viaţa ei, Bia a încercat să repare relaţia cu părintele său. Tot ce a făcut, însă, a fost fără succes. Aceasta spune că bărbatul a fost in continuare agresiv şi că a alungat-o din nou de lângă el.

„Cu tata am tot încercat să repar relația. Am fost singură să îl caut, m-am dus și la el în Spania… Nu… Nu e de acord cu nimic. Am încercat să vorbesc foarte frumos cu el, să-i zic: ‘Dar nu te gândești câteodată că astea sunt repercusiunile acțiunilor tale? Și că nu sunt ce vrei tu să fiu în viață, pentru că tu m-ai alungat’. A fost agresiv cu mine, m-a alungat printr-un comportament nu tocmai OK. Asta, înainte să plec de acasă”, a povestit vedeta, potrivit spectacola.ro. 

Citeşte şi Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, rupe tăcerea despre relația cu rapperul Sișu: „Îmi marchez teritoriul cu brio. Nu există competiție”

Bia Khalifa a avut mai mulți iubiți, printre care și câțiva artiști celebri din România. Dani Mocanu şi Sișu Tudor se numără printre bărbaţii cu care s-a iubit blondina.