Bia Khalifa, îndrăgostită lulea de Fulgy. Ce cadou i-a făcut fiul Clejanilor: „Îmi era greu să-l țin în mână”

Bia Khalifa este îndrăgostită lulea de Fulgy. La început de an, soarele a răsărit și pe strada fostei concurente de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Și-a descoperit marea dragoste, în persoana lui Fulgy, care a cucerit-o rapid.

31 ian. 2023, 12:20
Bia Khalifa, îndrăgostită lulea de Fulgy. Ce cadou i-a făcut fiul Clejanilor: „Îmi era greu să-l țin în mână”
Bia Khalifa, îndrăgostită lulea de Fulgy

Bia Khalifa, îndrăgostită lulea de Fulgy. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste, iar blondina este topită după fiul Clejanilor. Însă, și acesta știe cum s-o cucerească, recent, i-a oferit un buchet mare de trandafiri roșii, dar și o brățară din aur.

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, în extaz de când se iubește cu Bia Khalifa! „Regina” OnlyFans-ului se înțelege de minune cu viitoarea soacră VIDEO

Bia Khalifa, îndrăgostită lulea de Fulgy

Anul acesta început cu foarte multe surprize pentru mine, sunt într-o relație oficială și serioasă. Sunt foarte fericită, mai fericită ca niciodată. Am primit niște cadouri foarte frumoase. Un buchet atât de mare încât îmi era greu să-l țin în mână. M-a nimerit cu trandafirii roșii, eu sunt obsedată de trandafiri, trandafiri roșii și mai ales și mi-a luat atât de mulți trandafiri, încât nu puteam ține buchetul în mână. Da, și mi-a luat și o brățărică, de aur.

Sora mea și-a tatuat numele meu. Prietenul meu cel mai bun, fotograful meu, și-a tatuat și el numele meu. Am rămas surprinsă, nu-mi venea să cred. Da, el a dispărut, a spus că merge până la un prieten, eu i-am spus “ok”. El mi-a dat cadou brățărica și am crezut că acesta este cadoul, este un cadou frumos, o brățărică de aur, totuși este frumos.”, a spus Bia Khalifa la Antena Stars.

Blondina a mai mărturisit că-și va petrece ziua de naștere atât cu Fulgy, cât și cu Șișu: ”Astăzi o să mergem în club, unde o să cânte și Sișu, frații mei de la studio, familia mea cu care fac eu muzică, prietenii mei. Au fost lângă mine mereu. Astăzi eu nu voiam să fac nimic normal. Știu că vor veni și prietenele mele acolo, bineînțeles că o să fie și Fulgy. Vorbim de prezent, sunt împreună cu Fulgy, iar cu Sișu am ieșit la o discuție”, a conchis Bia Khalifa.