Fulgy, fiul Clejanilor, în extaz de când se iubește cu Bia Khalifa! „Regina” OnlyFans-ului se înțelege de minune cu viitoarea soacră VIDEO

Fulgy și Bia Khalifa formează cel mai nou cuplu din showbiz! Cei doi au anunțat că se iubesc foarte mult și au planuri mari de viitor. "Regina" OnlyFans-ului spune că este foarte norocoasă, mai ales că se înțelege foarte bine cu viitoare sa soacră, Viorica de la Clejani.

26 ian. 2023, 16:54
Fulgy, fiul Clejanilor, în extaz de când se iubește cu Bia Khalifa! „Regina” OnlyFans-ului se înțelege de minune cu viitoarea soacră VIDEO

Fulgy și Bia Khalifa au surprins pe toată lumea când au anunțat că formează un cuplu și chiar locuiesc împreună. Fulgy, băiatul Clejanilor.

De când se iubește cu creatoarea de conținut pentru adulți, Fulgy, băiatul Clejanilor, se declară extrem de fericit. Mai mult decât atât, tânărul spune că s-a schimbat radical și spune că vrea să le demonstreze tuturor ce băiat bun a devenit, potrivit retetesivedete.ro

Citiți și: Fulgy și Bia Khalifa, cel mai nou cuplu din showbiz. Cum s-au afișat cei doi rebeli pe rețelele de socializare

Fulgy susține că o știe pe iubita sa de când avea 15 ani. De când au început această relație, mai exact de o săptămână, și-au propus să nu vorbească despre trecut și se gândesc doar la viitor. Cei doi îndrăgostiți au planuri mari în următoarea perioadă, mai ales că Bia Kfalifa spunea anul trecut că vrea să se căsătorească și să devină mamă.

Bia și Viorica de la Clejani au dansat și s-au distrat împreună

Mama lui Fulgy, Viorica de la Clejani a plăcut-o pe Bia Khalifa de când a participat la „Sunt celebru scoate-mă de aici”, atunci când artista i-a trimis chiar un  mesaj atunci în care o motiva să meargă mai departe, mândră că este o femeie atât de puternică.

Bia Kkalifa se pare că se înțelege de minune cu viitoarea soacră. Cele două au apărut pe rețelele de socializare în timp ce se distrează și dansează.

@bialegit.memes Bia Khalifa live pe Tiktok – @Bialegitlive @Bialegit pe insta @mrmoft @VIORICADELACLEJANI #fypシ゚viral #biakhalifa❤❤ #clejanii #live #bialegit #5pasidebine #fpyツ #râzicumine #tiktokromania ♬ sunet original – BIA KHALIFA TEAM

Imaginile postate pe TikTok arată că cei doi nu au doar de o aventură, iar blonda este foarte răsfățată de Fulgy, care i-a adus micul dejun la pat.

@mrmoft #foryou #fy #biakhalifa #fulgy ♬ sunet original – mrmoft

Și pentru că vrea să demonstreze cât de mult îl iubește pe fiul Clejanilor, Bia vrea să îl ducă pe Fulgy în Spania, să-i cunoască părinții. Tânărul  a mărturisit că iubita lui și-a sunat tatăl, iar acesta a spus un “si” de spaniol adevărat.

Într-un interviu acordat pentru Antena Star, „Regina” OnlyFans-ului a dezvăluit că a început relația cu Fulgy într-un moment de plictiseală, asta după ce au vorbit pe internet și l-a judecat greșit.

„Cu Fulgy am mai avut niște interacțiuni online de-a lungul timpului. Am făcut greșeala pe care o face toată lumea, adică să judec, să zic că omul ăsta nu mi se pare…mi se pare ceva dubios la mijloc și nu vreau să mă văd cu el. Într-o seară, adică în seara în care ne-am cunoscut, de atunci am rămas la el, m-am și mutat la el. Mi-a propus și am acceptat. Mi-am dat seama că în viața mea nu o să mai judec un om după ce văd pe internet. Este un om extraordinar, e educat, e dulce, e ce trebuie”, a declarat Bia Khalifa.

Citiți și: Bia Khalifa vrea să devină soție și mamă anul acesta! Destinația în care vrea să facă nuntă cu iubitul ei