Bia Khalifa o ironizează pe Lidia Buble, după ce a fost condamnată la închisoare. Video-ul a devenit viral pe TikTok

Bia Khalifa o ironizează pe Lidia Buble, după ce a fost condamnată la închisoare. Săptămâna trecută, cântăreaţa a primit un verdict neplăcut, trebuie să execute 90 de ore de muncă în folosul comunității. În timp ce mulţi o compătimesc, influencera face haz de necaz.

23 nov. 2022, 10:00
Bia Khalifa o ironizează pe Lidia Buble, după ce a fost condamnată la închisoare. Video-ul a devenit viral pe TikTok
Bia Khalifa o ironizează pe Lidia Buble

Bia Khalifa o ironizează pe Lidia Buble. Cea dintâi a intrat în divergențe aproape cu toată lumea, inclusiv cu cei din tabară adversă. Încă din primele ediții, blondina a declarat că nu o suportă pe artistă și, de fiecare dată când a avut ocazia, a arătat asta.

Bia Khalifa o ironizează pe Lidia Buble

Vestea potrivit cărei Lidia va executa un an cu suspendare, la care se adaugă și munca în folosul comunității s-a propagat rapid pe reţelele de socializare. Bia Khalifa nu a fost solidară cu fosta ei colegă, ci din contră. A râs de ea în online și a ales și o melodie cu subînțeles.

@bialegitmamiiiiBautura nu face bine 🥹🤌🏽♬ sunet original – muzicaromânească

Citeşte şi: Bia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” după ce a încălcat regulamentul: „Nu-mi pare rău, trebuia s-o scuipe cineva pe asta”

Bia Khalifa, obligată de tată să mănânce insecte în copilărie

Vedeta Only Fans a povestit în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” că tatăl ei o punea să mănânce insectele pe care le strângea din grădina casei. De asemenea, Bia Khalifa spune că cel care i-a dat viaţă era foarte agresiv şi o bătea mereu pentru că semăna cu mama ei.

A fost agresiv cu mine și m-a alungat așa, printr-un comportament nu tocmai bun, asta înainte să plec de-acasă. Nu am cum s-o repar. Problema nu este la mine, ci la tatăl meu. Spălam toate vasele, călcam toate rufele pentru toţi.

Era beat în fiecare zi. Nu ştiu de ce făcea toate astea! Mă bătea mereu pentru că semăn cu mama, dar rău…(…) . Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta.

Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat vedeta la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Deşi a fost traumatizată în copilărie şi îl învinovăţeşte pe tatăl ei pentru cursul pe care l-a luat viaţa ei, Bia a încercat să repare relaţia cu părintele său. Tot ce a făcut, însă, a fost fără succes. Aceasta spune că bărbatul a fost in continuare agresiv şi că a alungat-o din nou de lângă el.