Bia Khalifa, replici răutăcioase la adresa foștilor colegi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Nu am avut ce să învăț de la ei”

Bia Khalifa, replici răutăcioase la adresa foștilor colegi de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Vedeta OnlyFans a fost, poate, cea mai controversată concurentă din show-ul care s-a desfășurat în Republica Dominicană.

01 dec. 2022, 12:49
Bia Khalifa, replici răutăcioase la adresa foștilor colegi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Nu am avut ce să învăț de la ei”
Bia Khalifa, replici răutăcioase la adresa foștilor colegi

Bia Khalifa, replici răutăcioase la adresa foștilor colegi. Tânăra nu a iertat pe aproape niciunul dintre colegii ei, ba chiar mai mult, a contestat de-a dreptul vehement alegerea telespectatorilor de la Pro TV, cei care au decis că Anisia merită titlul de Regină a Junglei.

Citește și: Bia Khalifa o ironizează pe Lidia Buble, după ce a fost condamnată la închisoare. Video-ul a devenit viral pe TikTok

Bia Khalifa, replici răutăcioase la adresa foștilor colegi

Bia Khalifa a fost eliminată după o serie de gesturi care au provocat furia tuturor, iar cei din conducere au decis să o elimine din competiție. Blondina nu a dat vreun semn că ar regreta ce s-a petrecut în timpul show-ului. Ba chiar, explică ea, nu a avut ce să învețe de la cei din jur, iar criticile nu o pot atinge.

A fost mișto pentru mine, nu știu pentru alții. Ca orice experiență din viață mea, constructivă. Am cunoscut oameni mișto. Eu nu am venit nepregătită, neînvățată. Probabil am dezvoltat niște chestii pe care le știam deja. Nu pot să zic că am învățat ceva. Și nici nu am avut de la cine. Se pare că i-am învățat pe mulți din emisiune câte ceva, un pic din toate.

Am rămas în relații de prietenie cu Giani, cu Cristi, cu Mara și cu Cornel. Și Radu a venit să mă salute, îmi pare bine că și-a dat seama că a greșit în emisiune. Chestia asta m-a făcut să mă simt mai bine. Consider că este un pas bun pentru el și doar un om deștept știe să-și dea seama când greșește. Mi-am recreat părerea bună pe care o aveam despre Radu, că niciodată nu am spus ceva rău despre el, am avut o părere bună.

Eu sunt Regina și Giani este Regele. Eu am câștigat emisiunea, cine a luat premiul… Giani merită. Doar eu și Giani meritam (premiul, n. red.). Nu doar că am luptat cel mai mult. Am fost reali, n-am mințit. Aici sunt niște valori normale, iar persoanele care sunt așa sunt invidiate. Cum am fost și eu. Au încercat să mă atace că sunt dezbrăcată, că sunt nu știu cum. Arăt bine! Îmi pare foarte rău că arată… ca naiba toate! Și îmi pare rău pentru ele. Și ele ar vrea să fie că mine, sau, nu știu, poate, unii ca Giani. Și Cristi consider că merita să ajungă în finală. Îmi pare foarte rău că nu a ajuns printre finalișți.

Mereu mă confrunt cu o grămadă de critici pentru că sunt și voi fi mereu o femeie invidiată. Am 21 de ani și am tot ce-mi doresc. Eu am tot ce-mi doresc. Deja am ajuns într-un punct, atât de multe chestii am încât nu mai vreau nimic. Nu-mi mai doresc chestii materiale, ci emotive. Vreau să fiu fericită în continuar”, a declarat Bia Khalifa, pentru Fanatik.ro.