Bia Khalifa se iubeşte cu Sişu? Primele declaraţii: „Va fi prezent în viața mea cât mai mult timp de acum încoace”

Bia Khalifa se iubeşte cu Sişu? Fosta concurentă de la iUmor a publicat mai multe poze în care stă în brațele rapper-ului Șișu. Imediat au apărut şi reacţiile fanilor, care au început să se întrebe dacă sunt sau nu într-o relație.

27 oct. 2021, 11:09
Bia Khalifa se iubeşte cu Sişu? Primele declaraţii: „Va fi prezent în viața mea cât mai mult timp de acum încoace”
Bia Khalifa se iubeşte cu Sişu?

Bia Khalifa se iubeşte cu Sişu? Concurenta de la iUmor, care a purtat măști de protecție pe post de lenjerie intimă, a postat pe rețelele de socializare imagini în care apare în ipostaze tandre alături de Sișu.

Citeşte şi: Fosta concurentă de la iUmor, pe OnlyFans. Cristina îndeamnă fanii să se aboneze: „Sunt undeva la 20.000 de dolari”

Bia Khalifa se iubeşte cu Sişu?

Vedeta a decis să rupă tăcerea şi să spună adevărul despre relaţia cu artistul rapp. „Normal că am fost la Sișu. Unde m-aș fi dus altundeva decât la Sișu. (…) S-a agățat de Sișu (n.r. dress-ul). Fotografiile vorbesc de la sine. Aș prefera să las lumea să tragă concluzii de la sine, mi se pare mai incitant”, a declarat Bia Khalifa la Antena Stars.

Bomba sexy a declarat că îl apreciază foarte tare pe artist, dar momentan relația este doar una de prietenie. Însă, nu a exclus o posibilă avansare a relaţiei. „Ne înțelegem foarte bine, este o persoană pe care eu o apreciez foarte mult. Nu cred că o să-mi schimb părerea despre el niciodată. Va fi prezent în viața mea cât mai mult timp de acum încoace. Momentan suntem doar prieteni”, a mai mărturisit Bia Khalifa.

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa

este o fostă concurentă iUmor, care a uimit juriul prin atitudinea ei, dar și prin felul în care a venit îmbrăcată. Ea a ales să poarte un halat sexy, iar pe dedesubt un „costum de baie’ făcut din măști de protecție. S-a prezentat ca fiind prima fată din România care și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă prin care poți vedea conținutul utilizatorilor doar pe bază de abonament.

Tânăra este pasionată de operațiile estetice, călătorii și bani şi a recunoscut că nu îi place sărăcia. Bia a adăugat că este pasionată de muzică și că își caută un iubit care să o susțină în carieră și care să fie cel mai mare fan al ei.

Aceasta a menţionat că nu a reușit să termine liceul, dar că nu ar vrea ca acest lucru să o afecteze. A adăugat, totodată, că citește cărți de autodezvoltare și îi place să se păstreze „cultă”.