Sişu şi Bia Khalifa de la iUmor, un nou cuplu? În ce ipostază s-au pozat cei doi

Bia Khalifa, celebra concurentă de la iUmor care a apărut în faţa juraţilor purtând măşti de protecţie în loc de lenjerie intimă, a postat pe Instagram imagini în care apare alături de Tudor Şişu, care au alimentat zvonurile că aceştia ar forma un cuplu.

22 aug. 2021, 03:42
Sişu şi Bia Khalifa de la iUmor, un nou cuplu? În ce ipostază s-au pozat cei doi

Sişu şi Bia Khalifa par destul de intimi în fotografiile postate. Cei doi sunt într-un club, iar gesturile le trădează apropierea. Pozele au stârnit numeroase comentarii de la urmăritorii fostei concurente de la iUmor.

Sişu şi Bia Khalifa, un nou cuplu în showbiz?

Răspunzând la întrebarea unui comentator, Bia Khalifa, care în prezent face bani din OnlyFans, a răspuns că nu formează un cuplu cu celebrul rapper, dar, cu toate acestea, Şişu „e genul ei„.

Zi-mi, te rog, că nu ești cu ăla împreună, te rog!”, i-a spus un fan tinerei pe Instagram.

„Nu suntem, dar e genul meu”, a comentat Bia Khalifa.

Citeste si Scandal între manelişti de top. Dani Mocanu, atac la Florin Salam: „Eu nu-s lăutar d-ăsta ca Salam, care-şi ia bătaie. Eu sunt jumătate lăutar, jumătate șmecher”

Bia Khalifa are 21 de ani, în timp ce Sișu va împlini în luna noiembrie 44 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bia Khalifa Trend setter (@bialegit)

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa este o fostă concurentă iUmor, care a uimit juriul prin atitudinea ei, dar și prin felul în care a venit îmbrăcată. Ea a ales să poarte un halat sexy, iar pe dedesubt un „costum de baie’ făcut din măști de protecție. S-a prezentat ca fiind prima fată din România care și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă prin care poți vedea conținutul utilizatorilor doar pe bază de abonament.

Tânăra este pasionată de operațiile estetice, călătorii și bani şi a recunoscut că nu îi place sărăcia. Bia a adăugat că este pasionată de muzică și că își caută un iubit care să o susțină în carieră și care să fie cel mai mare fan al ei.

Aceasta a menţionat că nu a reușit să termine liceul, dar că nu ar vrea ca acest lucru să o afecteze. A adăugat, totodată, că citește cărți de autodezvoltare și îi place să se păstreze „cultă”.

Citeste si Dieta Biancăi Drăguşanu. Cele două alimente de care diva nu se atinge niciodată